Bunu zaman gösterir Samet kardeşimizin dediği gibi ama bence yumurtalar abdomen kısmında olduğu için yumurtaların zarar görmesi olası bir durum ama sen yine de ümidi kesme.Ekli dosyayı görüntüle 49083Cins Messor diye düşünüyorum. Bir koloninin dibinde 2 tane major bunu çekiştiriyordu, çok çırpınıyordu aldım. Yaşar mı?
Yaşar evet, işçi çıkarabilir mi bunu zaman gösterir. Normal de hayati bir darbe almamış ama iç organlarına zarar gelmişte olabilir, beklemekten başka yapılacak bir şey yok.
Tamamdır, biraz şekerli su verdim kürdanla içerse içer, umarım zamanla düzelir. Teşekkürler.Bunu zaman gösterir Samet kardeşimizin dediği gibi ama bence yumurtalar abdomen kısmında olduğu için yumurtaların zarar görmesi olası bir durum ama sen yine de ümidi kesme.
Majorler çekiştiriyordu demişsiniz enerji kaybetmiştir şekerli su vererek iyi yapmışsınız inşallah iyileşir iyi hobiler dilerim.Tamamdır, biraz şekerli su verdim kürdanla içerse içer, umarım zamanla düzelir. Teşekkürler.
Hocam bende multiquen denemiştim cremada kavgada benimde crema kraliçemin abdomeninde böyle bir şey vardi çok şükür şuan yumurtalı ve işciliEkli dosyayı görüntüle 49083Cins Messor diye düşünüyorum. Bir koloninin dibinde 2 tane major bunu çekiştiriyordu, çok çırpınıyordu aldım. Yaşar mı?
Ölebilirde ölmeyebilirde, çıkmadık candan ümit kesilmez beslemeye devam et.Ekli dosyayı görüntüle 49083Cins Messor diye düşünüyorum. Bir koloninin dibinde 2 tane major bunu çekiştiriyordu, çok çırpınıyordu aldım. Yaşar mı?