7'li multiqueen hk.

BestOfFadeleS

Yumurta
Üye
Bir süre geçmiş ve bol yumurtalı 7'li ve 2'li multi tapinoma kolonim var, 2'li leri olası bir durum olursa diye birleştirmedim en azından diğeri başarısız olursa diye (düşük ihtimal olsada).
Gözlemlerime göre birbirlerini olması gerektiği gibi kabul ettiler ve yumurtaları ilk günden bırakmışlardı, gelelim asıl soruya: Beni nasıl bir süreç bekliyor? Bilmem gereken önemli bir şey var mı?

Yağız13

Yumurta
Üye
Bir süre geçmiş ve bol yumurtalı 7'li ve 2'li multi tapinoma kolonim var, 2'li leri olası bir durum olursa diye birleştirmedim en azından diğeri başarısız olursa diye (düşük ihtimal olsada).
Gözlemlerime göre birbirlerini olması gerektiği gibi kabul ettiler ve yumurtaları ilk günden bırakmışlardı, gelelim asıl soruya: Beni nasıl bir süreç bekliyor? Bilmem gereken önemli bir şey var mı?
Merhaba hocam aslinda en iyisini yaptığınızı düşünüyorum bence yeter li ama bir tekrar bakayim

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Çok hızlı bir cins. Muhtemelen üreme alışık olduğunuzdan hızlı olacaktır. Kaçma konusunda dikkat etmeniz gerekiyor. Bir de eğer biri diğerinin anteninden tutuyorsa, bacağından tutuyorsa, çeşitli yerlerinden ısıtmaya çalışıyorsa kavga ediyorlardır. Tapinomaların kavga edeceğini sanmıyorum ama yine de aklınızde bulunsun.