1. Lasius 3. Tetramorium 2.'nin daha iyi fotoğrafını çeker misiniz?1. Lasius flavus diye düşündüm.
Hangisi hangisi biliyorum bende hepsini yeniden cekiyim siz numaralayin.1. Lasius 3. Tetramorium 2.'nin daha iyi fotoğrafını çeker misiniz?
1. Lasius 3. Tetramorium 2.'nin daha iyi fotoğrafını çeker misiniz?
Solepnosis SP. kraliçesi olduğunu düşünüyorum.Hangisi hangisi biliyorum bende hepsini yeniden cekiyim siz numaralayin.
Bunların hepsi farklı fakat hepsi mi?Solepnosis SP. kraliçesi olduğunu düşünüyorum.
En son attığınız görselde ilk 3'ü aynı değil mi?Bunların hepsi farklı fakat hepsi mi?
İlki lasius türünü bilemezsiniz ikincisi bence solenopsis üçüncü tetramorium sp.1. Lasius flavus diye düşündüm.
Hayır 😀.Hepsi farklı.En son attığınız görselde ilk 3'ü aynı değil mi?
İyice karmaşa oldu bu son attığınız solepnosis ilk attığınız 1. Lasius ilk attığınız sonuncu tetramorium BahadirSarp hocamın dediği gibi yani.Hayır 😀.Hepsi farklı.
1. lasius kraliçesi, 2. solenopsis, 3. temnothorax gibi geliyor bana.Hayır 😀.Hepsi farklı.
Bir de bir şey sormak istiyorum. Pamuğun üzerindeki kraliçe 1.mi? FotoğraflarıHangisi hangisi biliyorum bende hepsini yeniden cekiyim siz numaralayin.
Hocam, 2. kraliçenin daha yakından ve net fotoğraflarını atmanız mümkün mü acaba? Bana solenopsis gibi gelmedi, eğer solenopsis ise solenopsis cevabını verenler de cevaplarından emin olmuş olurlar.1. Lasius flavus diye düşündüm.
Sabah hepsini tek tek atıcam birde aşırı küçük bir kraliçe var abdomeni beya uzun ama kendisi çok küçük arkadaşıma hediye ettim tahmin edebilen var mı?1. lasius kraliçesi, 2. solenopsis, 3. temnothorax gibi geliyor bana.
Bir de bir şey sormak istiyorum. Pamuğun üzerindeki kraliçe 1.mi? Fotoğrafları
1. kraliçe
(fotoğraf)
2. kraliçe
(fotoğraf)
3. kraliçe
(fotoğraf)
şeklinde atar mısınız?
Görsel görmeden bişey diyemeyiz hocam uzun abdomenli tonlarca cins var.Sabah hepsini tek tek atıcam birde aşırı küçük bir kraliçe var abdomeni beya uzun ama kendisi çok küçük arkadaşıma hediye ettim tahmin edebilen var mı?
1. KraliçeGörsel görmeden bişey diyemeyiz hocam uzun abdomenli tonlarca cins var.
1. Kraliçe
2. Kraliçe
3. Kraliçe
4. Kraliçe
5. Kraliçe
6. Lasius eminim.
Bazıları tetramorium gibi geldi bana. Birde dün aşırı fazla uçuş vardı yerde gezen KRALİÇE fakat tüpün yoktu hepsi solenopsis mi şimdi?Bunların hepsi solenopsis.
Lasius dışındaki tüm kraliçelerinizin fotoğrafını attıysanız evet 5 solenopsis 1 Lasius.Bazıları tetramorium gibi geldi bana. Birde dün aşırı fazla uçuş vardı yerde gezen KRALİÇE fakat tüpün yoktu hepsi solenopsis mi şimdi?
Ben tetramoriuma benzeyenleri bir daha atıyım.Lasius dışındaki tüm kraliçelerinizin fotoğrafını attıysanız evet 5 solenopsis 1 Lasius.
Bu ilk mesajınızın 3. Görseli tetramorium'ada benziyor.
Lasius dışındaki tüm kraliçelerinizin fotoğrafını attıysanız evet 5 solenopsis 1 Lasius.
Bu ilk mesajınızın 3. Görseli tetramorium'ada benziyor.
Bu da solenopsise benziyor.Ben tetramoriuma benzeyenleri bir daha atıyım.
Multi yapıyorum o zaman.Bu da solenopsise benziyor.