Bu tüpte kalmaya devam ederlerse hepsi ölecek.Arkadaşlar selamlar.
Elimde 50+ Solenopsis sp. prensesi var. Sizce burada kanat dökerler mi, yoksa strese girdikleri için dökmezler mi?
Ekli dosyayı görüntüle 69300
Neden peki, ve bir kutuya koysam bir süre daha ferah alana nem kaynağıyla beraber nasıl olur?Bu tüpte kalmaya devam ederlerse hepsi ölecek.
Keşke ihtiyacın kadar alsan. Ekosisteme zarar vermişsin.Neden peki, ve bir kutuya koysam bir süre daha ferah alana nem kaynağıyla beraber nasıl olur?
Hocam, ekosisteme zarar verdiğim yok. Hepsi ölüyordu çünkü suyun içinde boğuluyorlardı ben kurtardım. İkinci olarak Sudan kurtardıklarımdan maksimum ama maksimum 5 tanesi kanat atıyor. Kanat atanında 2 si düzgün çiftleşmiş oluyor. Geri kalan ise ya çöpe ya sa yem olarak gidiyor. Ben burada bir zarar göremiyorum.Keşke ihtiyacın kadar alsan. Ekosisteme zarar vermişsin.
O zaman değişir.Hocam, ekosisteme zarar verdiğim yok. Hepsi ölüyordu çünkü suyun içinde boğuluyorlardı ben kurtardım. İkinci olarak Sudan kurtardıklarımdan maksimum ama maksimum 5 tanesi kanat atıyor. Kanat atanında 2 si düzgün çiftleşmiş oluyor. Geri kalan ise ya çöpe ya sa yem olarak gidiyor. Ben burada bir zarar göremiyorum.
Kutuyla filan olmaz hocam birbirlerini öldürecekler önceki konuda da dediğim gibi elinizde tüplere alın geri kalanı doğaya salın.Neden peki, ve bir kutuya koysam bir süre daha ferah alana nem kaynağıyla beraber nasıl olur?
Hangisinin döllenmiş olduğunu nereden anlayacağım ki kanat atmadılar daha. Ki solenopsis mutli değil mi daha toleranslı olmazlar mı?Kutuyla filan olmaz hocam birbirlerini öldürecekler önceki konuda da dediğim gibi elinizde tüplere alın geri kalanı doğaya salın.
Döllenip döllenmemesinin kanat ile doğrudan bir ilgisi yok.Hangisinin döllenmiş olduğunu nereden anlayacağım ki kanat atmadılar daha. Ki solenopsis mutli değil mi daha toleranslı olmazlar mı?
Hocam solenopsis multi değil multi uyumlu olsa bile yaptığınız doğru değil 50 den fazla var burda alabildiğini alın şurdan salın geri kalanını.Hangisinin döllenmiş olduğunu nereden anlayacağım ki kanat atmadılar daha. Ki solenopsis mutli değil mi daha toleranslı olmazlar mı?
https://karincaciftligim.com/threads/solenopsis-fugax-bakim-rehberi.12984/ Bu rehberde Multi uyumlu olduğu yazıyor. Kraliçeleri ordan aldım daha geniş nemli bir kutuya koydum. Kanatlarını döken olursa alacağım. Döllenmemişler her türlü ölecek zaten. Ya da kanatları yıpranmış olanlarını alırım elimde 2 tane boş tüp var çünkü. Kantlarını düzgün olanları salarım.Hocam solenopsis multi değil multi uyumlu olsa bile yaptığınız doğru değil 50 den fazla var burda alabildiğini alın şurdan salın geri kalanını.
Döllenmemişler ne demek her türlü ölecek anlamadım? Bu rehberde olumlu yazıyor ama 50 tane de ekstrem bir sayısı 5 6 multileyip alın bari.https://karincaciftligim.com/threads/solenopsis-fugax-bakim-rehberi.12984/ Bu rehberde Multi uyumlu olduğu yazıyor. Kraliçeleri ordan aldım daha geniş nemli bir kutuya koydum. Kanatlarını döken olursa alacağım. Döllenmemişler her türlü ölecek zaten. Ya da kanatları yıpranmış olanlarını alırım elimde 2 tane boş tüp var çünkü. Kantlarını düzgün olanları salarım.
Hocam fugax olduğuna emin misiniz bu multi olayı tüm türler için geçerli bir şey değil ve döllenmemişler ölemez hatta yumurtlayabilir dahi.https://karincaciftligim.com/threads/solenopsis-fugax-bakim-rehberi.12984/ Bu rehberde Multi uyumlu olduğu yazıyor. Kraliçeleri ordan aldım daha geniş nemli bir kutuya koydum. Kanatlarını döken olursa alacağım. Döllenmemişler her türlü ölecek zaten. Ya da kanatları yıpranmış olanlarını alırım elimde 2 tane boş tüp var çünkü. Kantlarını düzgün olanları salarım.