3D yazıcı ile formicarium

typhoonates35

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar iyi geceler,

Ben hobiye yeni başlamak istiyorum ve elimdeki yazıcıyı satma ihtimalim var. Şimdiden bir formicarium basıp yedekte dursun diyorum ama bir türlü karar veremedim hangisi olmalı diye. Bakmak istediğim tür camponotus Sanctus bildiğim kadarıyla biraz iri canlılar. Deney tüpünde baktıktan sonra transfer etmek istiyorum ama aynı zamanda odalar genişletebilir olsun. Ya aralarında duvar koyabilme şansımız olsun ya da birbirine ekleyerek sonsuz formicarium olsun.(Altıgen ile yapılan bazı formicariumlar gördüm.) Elinde bu dediğim şeylere uygun STL dosyası olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Sonsuz formikaryum için konu açılmıştı. STL dosya linki yorumlarda mevcut, bakabilirsiniz:

Dediğiniz altıgen şekilli olanı biraz düşününce çok iyi olur gibi geldi bana. İlgilenen arkadaşlar bir el atarsa güzel ürünler çıkar ortaya. Reklam gibi olmasın ama örnek olması açısından şunu buldum:

Son düzenleme:

typhoonates35

Yumurta
Üye
Evet dediğim şey tamda böyle birşey fakat bir de 49 dolar olmasa 😅 modelleme yapabilecek arkadaşlar karınca çiftliğime özel bir sonsuz formicarium yapmayalım mı?