Merhaba, kendi formikaryum suluk, yemlik vb. yapmak istiyorum. 3D baskı programı önerebilecek var mı?
Merhaba, kendi formikaryum suluk, yemlik vb. yapmak istiyorum. 3D baskı programı önerebilecek var mı?
Merhaba
Telefondan kulanabileceğim uygulamalar var mı?
bilgisayar için sormuştum, bir kaç uygulama denedim ama formikayum gibi detaylı şeyleri tasarlamak çok zor oluyor.Merhaba
Telefondan kulanabileceğim uygulamalar var mı?
Doğrudur biraz zor, odaların şekillerini vermek çok zorbilgisayar için sormuştum, bir kaç uygulama denedim ama formikayum gibi detaylı şeyleri tasarlamak çok zor oluyor.
Eğer denemek isterseniz sketchup var İnternet tatayıcısında ücretsiz ama ben size ücretsiz bir şekilde 2017 versiyonunu indirmenizi tavsiye ederim baya bi eklenti çeşitliği var.Aslında mimarlık benzeri işler için tasatlandıpından eklentiler çok çeşitli farlı çizim uçları falan var o şekilde formikaryum tasarlamak kolay oluyor. İlginizi çekerse konularkmında sketchup ı kullanıp yaptığım formikaryum var.bilgisayar için sormuştum, bir kaç uygulama denedim ama formikayum gibi detaylı şeyleri tasarlamak çok zor oluyor.