Merhaba elimde 7 adet koloni var. Camponotus crematogaster ve messor. Un kurdu ve buffalo kurdu kullanıyorum. 3. bir canlı yem almak istiyorum. Beslemesi ve bakımı kolay kaçma riski çok az olan bir canlı yem önerir misiniz ?
Örümcek olabilir aslında ben denemedim ama bakımı çok Zor değil diye okudumMerhaba elimde 7 adet koloni var. Camponotus crematogaster ve messor. Un kurdu ve buffalo kurdu kullanıyorum. 3. bir canlı yem almak istiyorum. Beslemesi ve bakımı kolay kaçma riski çok az olan bir canlı yem önerir misini
Örümcek olmaz. Bakteri taşıyordur ek olarak örümcek işçilere saldırabilir. Morio kurdu önerebilirim.Örümcek olabilir aslında ben denemedim ama bakımı çok Zor değil diye okudum
Kurtların böcek olmasını bekleyin.2 tane kurt var zaten. Böcek almak istiyorum.
Bildiğiniz siteler varsa alın ve aldığınızdan sonra besleme yaparken ikiye bölün böceği.Kurtların döngüsünü oluşturdum ama böcek olarak tartara yada hamamböceklerinden almak istiyorum.
Ben ölürüp verecek diye düşündüm, sonra tekrar fark ettim 😓Örümcek olmaz. Bakteri taşıyordur ek olarak örümcek işçilere saldırabilir. Morio kurdu önerebilirim.