25x25x15 ebatlarında akvaryum için tavsiye

justbecalmdown

Yumurta
Üye
1 adet japon ya da beta uygun olur şahsen ben balıksız besliyorum 5-10 karıdes gayet şık duruyor
ben balık beslemek pek istemiyordum açıkçası bir tanıdığımın hediyesi ile balıklarını içine saldım onlar yanımdayken şuanda pek balık bakasım yoktu benimde şahsen

justbecalmdown

Yumurta
Üye
şimdiden geçirmeniz adaptasyon açısından uygun olur
diğer akvaryum boş şuanda masaüstü akvaryumunun içinde hareket olması da iyi olmuştu aslına :D biraz hareketlilik oldu içinde karidesler gelene kadar beklesem mi acaba onu düşünmeye başladım bayramdan sonra alacağım muhtemelen karidesleri

must

Yumurta
Üye
diğer akvaryum boş şuanda masaüstü akvaryumunun içinde hareket olması da iyi olmuştu aslına :D biraz hareketlilik oldu içinde karidesler gelene kadar beklesem mi acaba onu düşünmeye başladım bayramdan sonra alacağım muhtemelen karidesleri
olabilir şimdiden suyu koyun su döngüsü oluşsun

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Bu kadar büyüyebileceğini tahmin etmiyordum ne yapmam en doğrusu olur direk büyük akvaryuma mı salmam doğru olur yoksa büyüyene kadar küçük akvaryumda kalması mı
daha sağlıklı olması için şimdiden en azından 100lt olmasa bile 40-50lt araı bir akvaryuma biraz daha boylanınca ise daha da büyük bir akvaryuma eklemeniz daha uygun olur. Ayrıca karidesleri çerez niyetine yiyeceğinden emin olabilirsiniz.

justbecalmdown

Yumurta
Üye
daha sağlıklı olması için şimdiden en azından 100lt olmasa bile 40-50lt araı bir akvaryuma biraz daha boylanınca ise daha da büyük bir akvaryuma eklemeniz daha uygun olur. Ayrıca karidesleri çerez niyetine yiyeceğinden emin olabilirsiniz.
diğer akvaryumu su ile doldurdum biraz otursun oraya koyacağım