şimdiden geçirmeniz adaptasyon açısından uygun olurBu kadar büyüyebileceğini tahmin etmiyordum ne yapmam en doğrusu olur direk büyük akvaryuma mı salmam doğru olur yoksa büyüyene kadar küçük akvaryumda kalması mı
şimdiden geçirmeniz adaptasyon açısından uygun olurBu kadar büyüyebileceğini tahmin etmiyordum ne yapmam en doğrusu olur direk büyük akvaryuma mı salmam doğru olur yoksa büyüyene kadar küçük akvaryumda kalması mı
ben balık beslemek pek istemiyordum açıkçası bir tanıdığımın hediyesi ile balıklarını içine saldım onlar yanımdayken şuanda pek balık bakasım yoktu benimde şahsen1 adet japon ya da beta uygun olur şahsen ben balıksız besliyorum 5-10 karıdes gayet şık duruyor
diğer akvaryum boş şuanda masaüstü akvaryumunun içinde hareket olması da iyi olmuştu aslınaşimdiden geçirmeniz adaptasyon açısından uygun olur
olabilir şimdiden suyu koyun su döngüsü oluşsundiğer akvaryum boş şuanda masaüstü akvaryumunun içinde hareket olması da iyi olmuştu aslınabiraz hareketlilik oldu içinde karidesler gelene kadar beklesem mi acaba onu düşünmeye başladım bayramdan sonra alacağım muhtemelen karidesleri
hocam bu kaval balıklarının 30 cm ulaşması ortalama ne kadar sürerolabilir şimdiden suyu koyun su döngüsü oluşsun
bilemiyorum ama yediği yeme göre, bulunduğu ortam değişebilir hiç bilmediğim bi türhocam bu kaval balıklarının 30 cm ulaşması ortalama ne kadar sürer
daha sağlıklı olması için şimdiden en azından 100lt olmasa bile 40-50lt araı bir akvaryuma biraz daha boylanınca ise daha da büyük bir akvaryuma eklemeniz daha uygun olur. Ayrıca karidesleri çerez niyetine yiyeceğinden emin olabilirsiniz.Bu kadar büyüyebileceğini tahmin etmiyordum ne yapmam en doğrusu olur direk büyük akvaryuma mı salmam doğru olur yoksa büyüyene kadar küçük akvaryumda kalması mı
diğer akvaryumu su ile doldurdum biraz otursun oraya koyacağımdaha sağlıklı olması için şimdiden en azından 100lt olmasa bile 40-50lt araı bir akvaryuma biraz daha boylanınca ise daha da büyük bir akvaryuma eklemeniz daha uygun olur. Ayrıca karidesleri çerez niyetine yiyeceğinden emin olabilirsiniz.
gene 1hafta bekleyindiğer akvaryumu su ile doldurdum biraz otursun oraya koyacağım