Şuan tam zamanı aslında önünde koca bir sezon var bulabilirsin.Selamun Aleyküm Kraliçe Karınca 2 yıldır arıyorum bulamadım. Ne zaman bulabilirim? NOT!!(13 yaşındayım bu hobiye başlamak istiyorum yardım eder misiniz?)
Şans işi ararsın bulamazsın. Ama yazın denize girerken önüne cata. Düşer bilemezsin.Selamun Aleyküm Kraliçe Karınca 2 yıldır arıyorum bulamadım. Ne zaman bulabilirim? NOT!!(13 yaşındayım bu hobiye başlamak istiyorum yardım eder misiniz?)
Yağmurdan sonra açan güneş sonrası taşların altını kontrol et.Selamun Aleyküm Kraliçe Karınca 2 yıldır arıyorum bulamadım. Ne zaman bulabilirim? NOT!!(13 yaşındayım bu hobiye başlamak istiyorum yardım eder misiniz?)
Bizim buralarda kar daha yeni eriyor soğuk havada çıkıyorlarmiYağmurdan sonra açan güneş sonrası taşların altını kontrol et.
knk bence kar eridikten sonra hava nemli olacağı için daha yüksek olasılıkla bulursun aynı şey yamur içinde geçerli diye biliyorum ben hiç kraliçe bulmadım arkadaşım 2adet bulmuş 1 adet kraliçeyi bana verdi bilgilerim yanlış olabilir eksik olabilir ben yeniyim bu hobide yaşıtız zaten benimle a çok aynı şeyleri biliyosundurBizim buralarda kar daha yeni eriyor soğuk havada çıkıyorlarmi
Soğuk havalarda aramayın yüksek olasılıkla uçmazlar(güneş varsa, rüzgar yoksa istisna olabilir) kar erisin daha sonra güneşli bir günde bulma şansınız artar.Bizim buralarda kar daha yeni eriyor soğuk havada çıkıyorlarmi