Evet festai türü gibi birkaç tür mutiqueene diğer türlerden daha yatkın olarak geçiyor. Ama bu diğer multiqueen olabilen cinslere göre çok düşük bir ihtimal mesela bir pheidole kadar değil. Ona bakılırsa multiqueene yatkın olmayan cinsler bile kabul edebilir ama çok zor. Bence camponotus cinsi Multiqueen yaparak riske atılabilecek bir cins değil.Örneğin, Camponotus festai multi-queen olabilir. Çoğu kişi denemelerinde olumlu sonuç aldı (bazıları hariç)
Evet katılıyorum ama camponotus cinsi multiqueene uygun değildir demek yanlış çünkü uygun olan türleri de var.Evet festai türü gibi birkaç tür mutiqueene diğer türlerden daha yatkın olarak geçiyor. Ama bu diğer multiqueen olabilen cinslere göre çok düşük bir ihtimal mesela bir pheidole kadar değil. Ona bakılırsa multiqueene yatkın olmayan cinsler bile kabul edebilir ama çok zor. Bence camponotus cinsi Multiqueen yaparak riske atılabilecek bir cins değil.
Evet hocam haklısınız zaten bende kesinlikle uygun değildir gibi bir cümle kurmadım.Evet katılıyorum ama camponotus cinsi multiqueene uygun değildir demek yanlış çünkü uygun olan türleri de var.
Bir baktım da Camponotus ligniperda olabilir mi 2. SiCamponotus tanaemyrmex altcinsinden prensesler. (ikisi de)