Bazı türleri yatkın diye biliyorum ama hocam.Evet cinsleri camponotus. Multiqueene yatkın değil ama isterseniz deneyebilirsiniz.
Benim bildiğim kurucu aşamada kabul edebilirler ama işçiler çıktığı zaman kraliçelerden biri öldürülür.Bazı türleri yatkın diye biliyorum ama hocam.
Nasıl çekmeliyim fotoğrafı?Evet cinsleri camponotus. Multiqueene yatkın değil ama isterseniz deneyebilirsiniz. Tür tespiti bu fotoğraflardan yapılamaz.
Aynı tür mü acaba?Benim bildiğim kurucu aşamada kabul edebilirler ama işçiler çıktığı zaman kraliçelerden biri öldürülür.
İsçilerin mikroskobik fotoğrafları gerekiyor.Nasıl çekmeliyim fotoğrafı?
Hayır hocam bazı Canponotus türleri multiqueen koloni kurmaya yatkın.Benim bildiğim kurucu aşamada kabul edebilirler ama işçiler çıktığı zaman kraliçelerden biri öldürülür.
Örneğin, Camponotus festai multi-queen olabilir. Çoğu kişi denemelerinde olumlu sonuç aldı (bazıları hariçİsçilerin mikroskobik fotoğrafları gerekiyor.
Hayır hocam bazı Canponotus türleri multiqueen koloni kurmaya yatkın.
Bu arada ikinci kraliçenin 1 fotoğraf gibi yandan thoraxını çeker misiniz?
Türünü bilemeyiz ama aynı tüpe koyun, kava etmezse multi deneyebilirsiniz ama 2 kraliçenin de sonradan kavga edip ölme ihtimali var haberiniz olsun.Aynı tür mü acaacaba?
İsçilerin mikroskobik fotoğrafları gerekiyor.
Hayır hocam bazı Canponotus türleri multiqueen koloni kurmaya yatkın.
Elimde sağlam bir tüp var sizce hangisini koymalıyım?Türünü bilemeyiz ama aynı tüpe koyun, kava etmezse multi deneyebilirsiniz ama 2 kraliçenin de sonradan kavga edip ölme ihtimali var haberiniz olsun.
Camponotus tanaemyrmex altcinsinden prensesler. (ikisi de)Cinslerinin camphonotus olduğunu düşündügüm iki kraliçenin türü nedir, Aynı cins midir ve multi-queen olur mu?
İkisi de mi?Camponotus tanaemyrmex altcinsinden prensesler.
İkisi de Camponotus tanaemyrmex atlcinsinden prenses.İkisi de mi?
İkiso de Camponotus tanaemyrmex atlcinsinden prense
Sizce multiquen denemeli miyim? Ayrıca renkleri aynı durmuyor pek emin misiniz?İkiso de Camponotus tanaemyrmex atlcinsinden prenses.
Renk aslında çoğu zaman pek bir şey ifade etmez, altcinsini thoraxının bitiminden anlıyorum.Ayrıca renkleri aynı durmuyor pek emin misiniz?
Bence denemeyin hocam camponotus halihazırda çok keyifli bir tür, sizinkilerin renkleri de harika, riske atmazdım ben olsam.Sizce multiquen denemeli miyim?
Camponotus, Tanaemyrmex alt cinsine aittir. Bu da birden fazla tür olabileceği anlamına gelir. Yani iki kraliçe birebir aynı tür olmayabilir. Size tavsiyem, multi-queen denememektir; çünkü riskli olabilir ve bu güzelim iki kraliçeyi kaybetme ihtimaliniz vardır ( Keşke benim'de olsaSizce multiquen denemeli miyim? Ayrıca renkleri aynı durmuyor pek emin misiniz?
Sizce ikisinden hangisi daha güzel elimde bir tüp var sipariş etsem bir kaç güne anca gelir güzel olanı riske atmayayımRenk aslında çoğu zaman pek bir şey ifade etmez, altcinsini thoraxının bitiminden anlıyorum.
Bence denemeyin hocam camponotus halihazırda çok keyifli bir tür, sizinkilerin renkleri de harika, riske atmazdım ben olsam.
Hocam ikisi de gayet tatlı. Bir kavanoza yada çok geniş olmayan başka bir cam kaba koyup yanına nemli pamuk koyup, pamuğu da dikkatlice her gün birazcık nemlendirirseniz gayet iyi gider. Bir tanıdığım öyle bakmıştı ve tüpü gelince transfer etmiştik, şimdi ya gayet sağlıklı yada işçisi var.Sizce ikisinden hangisi daha güzel elimde bir tüp var sipariş etsem bir kaç güne anca gelir güzel olanı riske atmayayım
Ama yumurtlayınca yumurtalarıyla transfer olmuyor daha önce denedim yumurtlamaması için biraz loş ışıkta tutabilirim. Ayrıca elimde şırınga da var geçici süreliğine orda da bakabilirim?Hocam ikisi de gayet tatlı. Bir kavanoza yada çok geniş olmayan başka bir cam kaba koyup yanına nemli pamuk koyup, pamuğu da dikkatlice her gün birazcık nemlendirirseniz gayet iyi gider. Bir tanıdığım öyle bakmıştı ve tüpü gelince transfer etmiştik, şimdi ya gayet sağlıklı yada işçisi var.
O da olur hocam. Bu arada yumurtalar da gayret kolay transfer ediliyor. Hem kanatlı zaten belki döllenmiş bile değildir.Ama yumurtlayınca yumurtalarıyla transfer olmuyor daha önce denedim yumurtlamaması için biraz loş ışıkta tutabilirim. Ayrıca elimde şırınga da var geçici süreliğine orda da bakabilirim?