11. Katta buldum, türü nedir?

merttttt

Yumurta
Üye
11. katta evimin tuvaletinde buldum, kıvranıyordu. Bir süre gerekli alanda tuttum, biraz canlandı şuan. Türü, beslenme çeşidi ve yapmam gerekenler nedir?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    14.7 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpg
    image.jpg
    13.3 KB · Görüntüleme: 31

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Messor cinsi kraliçe.

Bir tüpe alın ve ilk işçisini çıkarana kadar dokunmayın, sonrasında tohumlar ve çeşitli canlı yemlerle beslemeye başlayabilirsiniz.

Çözüm

slmgoko

Nanitik
Üye
Adam 11. kata uçmuş vay arkadaş, hayırlı olsun hocam. Tohum aslında kuş yemi verebilirsiniz muhabbet kuşu yemi. Ankara canlı yem sitesinden un kurdu alabilirsin. İşçi çıkana kadar beslemeye gerek yoktur.

merttttt

Yumurta
Üye
Tohum dediği kuşcudan kuş yemi alabilirsin canlı Yemde bazı sitelerden un kurdu vb. Alabilirsin.
eline sağlık kardeşim teşekkürler emeğin için

Adam 11. kata uçmuş vay arkadaş, hayırlı olsun hocam. Tohum aslında kuş yemi verebilirsiniz muhabbet kuşu yemi. Ankara canlı yem sitesinden un kurdu alabilirsin. İşçi çıkana kadar beslemeye gerek yoktur.
valla baya bi süre aramıştım zamanında bulamamıştım sabah uyandım tuvalete gittim bi baktım yerde kocaman karınca ilk bakışta anladım zaten kraliçe olduğunu ama baya şaşırmıştım ellerine emeğine sağlık hocam

Mamii

Pupa
Üye
eline sağlık kardeşim teşekkürler emeğin için

valla baya bi süre aramıştım zamanında bulamamıştım sabah uyandım tuvalete gittim bi baktım yerde kocaman karınca ilk bakışta anladım zaten kraliçe olduğunu ama baya şaşırmıştım ellerine emeğine sağlık hocam
Ne demek görevimiz.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Kraliçenizin tuvaleti gelmiş ve tuvaletinizi kullanmak istemiş. Tatlı bir ziyaret.