yeni bir kraliçe ekliyebiliyorsun diye biliyorum.
Türüne göre ve aynı tür içinde dahi değişebiliyor(muş)yeni bir kraliçe ekliyebiliyorsun diye biliyorum.
700 tl verdim izmirdeyim1000 işçili koloniyi nerden buldun ve sorması ayıp kaça aldın.
700 tl verdim izmirdeyim1000 işçili koloniyi nerden buldun ve sorması ayıp kaça aldın.
İyi hayırlı olsun.700 tl verdim izmirdeyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
700 tl verdim izmirdeyim
Mükemmel birşey.Gerçekten muhteşem canlılar. Aklıma deli deli fikirler geliyor.
Ben yine iyiyim onu anladım. Google Scholar'da gezerken milletin karınca istilalarını kontrol etmek için iz feromonu kullanarak kimyasal kullanmadan karınca nüfusunu kontrol altına aldıkları makaleler bile var. (Mesela tarlada zararlı karınca türü var iz feromonu kullanımı ile karıncaları bir noktada toplayıp orada imha ediyorlar ve diğer faydalı böcekler bu olaydan etkilenmiyor.) Karınca bilimi bile varmış 😅
Kanka düşünce bile hobiden soğudum. Sıfırdan başlamak en iyisi ve kendin bulman lazım ki beyin bir şey başardığını hissedip dopamin salgılasın.Selamlar. 1000 işçili MESSOR kolonisinde kraliçe ölürse ne olur? Kraliçe ekleyebilir miyiz? Veya yumurtadan kraliçe çıkartırlar mı? Hobiye başlayalı 1 hafta oldu. 17 işçili santhus aldım pek sarmadı.. soğumadan 1000 işçili messor aldım. Zevk almaya başladım.. yıllardır deniz akvaryumum var simdi ailecek buna merak sardık.. un kurdu tohum çeşitleri ve ballı su ile besliyorum. Pleksi kutudan güzel bi alan yaptım bugün. Işık taktiği ile aktardım sıkıntısız bir şekilde hallettik hemen geçtiler. 5 yıllık koloni dedi aldığım kişi. Sağlıklı hobiler.. Tuğkan abi dm'den yazdım bakarsan sevinirim
Dert ettiğim konu ne kadar ömrü olduğu değil. Olası bir durumda kraliçeyi kaybedersek koloninin devamlılığı için merak ettiğim bi soruydu sadece. 4 yıl önce kraliçe bulup tüpte denemiştim. Stres yaptırdığım için yumurtaları yiyip ölmüştü. 0 bilgi ile başlamıyorum yani merak etmeyin.Kanka düşünce bile hobiden soğudum. Sıfırdan başlamak en iyisi ve kendin bulman lazım ki beyin bir şey başardığını hissedip dopamin salgılasın.
Sen hile gibi bir şey yapmışsın. Kraliçe 15 yıl daha yaşar muhtemelen dert etme.
Selamlae dostum, bu koni hakkında kesin bir yorum yapılamaz. Koloni, verdiğin kraliçeyi kabul etmeyebilir fakat hali hazırda kraliçeleri öldükleri için bir kraliçeye ihtiyaç olduklarının farkındalar işçiler. Kısaca ihtimallerden başka bir şey diyemeyiz.Selamlar. 1000 işçili MESSOR kolonisinde kraliçe ölürse ne olur? Kraliçe ekleyebilir miyiz? Veya yumurtadan kraliçe çıkartırlar mı? Hobiye başlayalı 1 hafta oldu. 17 işçili santhus aldım pek sarmadı.. soğumadan 1000 işçili messor aldım. Zevk almaya başladım.. yıllardır deniz akvaryumum var simdi ailecek buna merak sardık.. un kurdu tohum çeşitleri ve ballı su ile besliyorum. Pleksi kutudan güzel bi alan yaptım bugün. Işık taktiği ile aktardım sıkıntısız bir şekilde hallettik hemen geçtiler. 5 yıllık koloni dedi aldığım kişi. Sağlıklı hobiler.. Tuğkan abi dm'den yazdım bakarsan sevinirim