100*50*45h low tech akvaryum kurulum Hk.

Oozer3466

Yumurta
Üye
Merhaba Hobidaşlar;

Yaklaşık 5 yıl 50*40*30 ölçülerinde bitkili akvaryumum vardı geçtiğimiz ay elden çıkardım onu şimdilerde 100*50*45h Ölçüsünde bir akvaryum yaptırıyorum başlangıçta lowtech tetra, cüce amerikan türlerini beslemeyi düşünüyorum daha sonrasında sıkılırsam demasoni, sarı prenses türlerine geçiş yapabilirim yaklaşık 225 litre tankım için önerebileceğiniz bir dış filtre var mıdır fiyat/performans ürünü teknolojik ürünler. Tabii ki şans işi ama başımı ağrıtmayacak pişman olmayacağım ürünler nelerdir? Sizlerinde fikirlerinden yararlanmak isterim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Keyifli hobiler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Utgea

Replete
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
SunSun hw302/303a modellerine bakabilirsiniz. Canlı yükü fazla olmayacaksa 302 modeli yeterli, canlı yükü ideal kapasitenin üstünde olacak ya da fazla atık oluşturan canlılar tercih edecekseniz 303 düşünebilirsiniz.

Sobo 903F/905F modelleri de son zamanda o fiyat bandında öne çıktı, özellikle o fiyatta UV lambalı olması nedeni ile yakın zamanda satın alan çok kişi gördüm. Kendim kullanmadığım için malzeme kalitesi ya da kronik problemi olup olmadığı hakkında bir şey diyemeyeceğim ama internetten inceleme videolarına bakabilirsiniz.

Bütçenizi bilmiyorum ama yeterli bütçe varsa Fluval 407 ya da Aquael Ultramax serisine bakabilirsiniz.