Eğer bu süreçte düzenli besleme yaptıysanız bence doğaya salın.karınca hala yumurtlamadı. 1 yıl kadar ne önerirsiniz.
düzenli besleme yapmadım. önceliğim rahatsızlık vermemek oldu. birkaç nijer tohumu verdim. ara sıra un kurdu ve şekerli su verdim. ama çok azEğer bu süreçte düzenli besleme yaptıysanız bence doğaya salın.
Eğer hala uğraşmak istiyorsanız düzenli besleme yapmayı deneyebilirsiniz. Haftada 2-3 kere.düzenli besleme yapmadım. önceliğim rahatsızlık vermemek oldu. birkaç nijer tohumu verdim. ara sıra un kurdu ve şekerli su verdim. ama çok az
Biraz daha yakın çekebilir misiniz?
3. tüp değişimi , dediğiniz gibi deniyeceğim olmazsa utgun ortama salacağım,Pamukta sıkıntı varmış gibi görünmüyor
Kral hayvan seninle beraber yaşlanacak3. tüp değişimi , dediğiniz gibi deniyeceğim olmazsa utgun ortama salacağım,
Harbiden he, elimden geleni yapıcam, belki componotus gibi dışarıda avlanmayı falan ister diye besleme alanına bile bağlıyabilirim 😂Kral hayvan seninle beraber yaşlanacak.
Salabilirsin doğal döngüde yem olur. Bazı kraliçeler verimli olmuyor malesef yine de besle istersen deney yap ne kadar yaşayabilirler diye, belki düzenli beslemeyle yumurtlayabilirler.karınca hala yumurtlamadı. 1 yıl kadar ne önerirsiniz.
Messor türlerinde işçi eklenmiyor hocam.İşçi eklemek?
Kraliçeleri bulduğun yerden bir koloniden larva ekleyebilirsin denemiş olursun.İşçi eklemek?
eski çalıştığım yerde, malesesf çok uzak.Kraliçeleri bulduğun yerden bir koloniden larva ekleyebilirsin denemiş olursun.
O zaman ya sal ya da düzenli besle belki yumurtlayabilirler düzenli beslemeyle.eski çalıştığım yerde, malesesf çok uzak.