Zorunlu transfer sağlıklı bir şekilde olurlarmı

hakan_can

Yumurta
Üye
IMG_20240727_153932.jpgTransver yapacak ekipmana sahip olmadığım için bozuk su olan tüpü yeni tüp ile değiştirdim ve koloni olan tüpü yakın bir yerden sirkeledim şu an kraliçe dahil etrafta kosusturuyorlar yeni tüpü keşfedip kendileri transver olurmu?

kerman

Yumurta
Üye
Çokça stres olmuş olabilirler transfer yapılacak çokça seçenek varken şahsen tavsiye etmediğim yöntemi yapmışsınız tüp karanlık olduğu sürece muhtemelen transfer gerçekleşecek ama stres durumuna göre farklı şeyler de olabilir.

Aymet

Larva
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 40292Transver yapacak ekipmana sahip olmadığım için bozuk su olan tüpü yeni tüp ile değiştirdim ve koloni olan tüpü yakın bir yerden sirkeledim şu an kraliçe dahil etrafta kosusturuyorlar yeni tüpü keşfedip kendileri transver olurmu?
Ah be hocam keşke öyle yapmasaydiniz ne kadar ekipman yetersiz olsa da bunun farklı yöntemleri var onları deneseydiniz keşke bu yöntem gereksiz ve riskliydi umarım kötü bir şey olmaz da başarılı transfer olur.

Spartan

Yumurta
Üye
Bir sonraki transferde outworlde yeni bir test tüpü ekleyerek yapın aklınızda bulunsun bir sonraki transfer için

hakan_can

Yumurta
Üye
Ah be hocam keşke öyle yapmasaydiniz ne kadar ekipman yetersiz olsa da bunun farklı yöntemleri var onları deneseydiniz keşke bu yöntem gereksiz ve riskliydi umarım kötü bir şey olmaz da başarılı transfer olur.
Oldular ama çok sitresli bir durum 2 taraf açısından

hakan_can

Yumurta
Üye
Çokça stres olmuş olabilirler transfer yapılacak çokça seçenek varken şahsen tavsiye etmediğim yöntemi yapmışsınız tüp karanlık olduğu sürece muhtemelen transfer gerçekleşecek ama stres durumuna göre farklı şeyler de olabilir.
Şu anlık bir sıkıntı yok ama bariyere bağışıklık kazanmislar sanki ilk sitreste bariyere rahatlıkla tirmaniyorlar bir gün baktığımda bariyerde gezinenleri ve de etrafta olan 10-20 işçiyi gördüm hepsini geri koydum zor du 😮‍💨