Ah be hocam keşke öyle yapmasaydiniz ne kadar ekipman yetersiz olsa da bunun farklı yöntemleri var onları deneseydiniz keşke bu yöntem gereksiz ve riskliydi umarım kötü bir şey olmaz da başarılı transfer olur.Ekli dosyayı görüntüle 40292Transver yapacak ekipmana sahip olmadığım için bozuk su olan tüpü yeni tüp ile değiştirdim ve koloni olan tüpü yakın bir yerden sirkeledim şu an kraliçe dahil etrafta kosusturuyorlar yeni tüpü keşfedip kendileri transver olurmu?
Oldular ama çok sitresli bir durum 2 taraf açısındanAh be hocam keşke öyle yapmasaydiniz ne kadar ekipman yetersiz olsa da bunun farklı yöntemleri var onları deneseydiniz keşke bu yöntem gereksiz ve riskliydi umarım kötü bir şey olmaz da başarılı transfer olur.
Şu anlık bir sıkıntı yok ama bariyere bağışıklık kazanmislar sanki ilk sitreste bariyere rahatlıkla tirmaniyorlar bir gün baktığımda bariyerde gezinenleri ve de etrafta olan 10-20 işçiyi gördüm hepsini geri koydum zor du 😮💨Çokça stres olmuş olabilirler transfer yapılacak çokça seçenek varken şahsen tavsiye etmediğim yöntemi yapmışsınız tüp karanlık olduğu sürece muhtemelen transfer gerçekleşecek ama stres durumuna göre farklı şeyler de olabilir.