Zıplayan Örümcek Hakkında

eRoNNN

Larva
Üye
Herkese iyi akşamlar, jumping spider nereden bulabilirim? Ve tecrübesi olanlar bakımı ve davranışlarıyla ilgili tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

omereymenc

Media
Üye
Doğada bulabilirsiniz. Ben sıklıkla rastladım. Bulduktan sonra teraryum hazırlayıp orada bakabilirsiniz boyutuna göre mikro, normal un kurtları veya diğer kurt türleri ile besleme yapabilirsiniz. İlk birkaç gün alışma süreci olduğundan yemek yemeyebilir. Daha tecrübeli biri cevap verirse daha iyi olur.

eRoNNN

Larva
Üye
Doğada bulabilirsiniz. Ben sıklıkla rastladım. Bulduktan sonra teraryum hazırlayıp orada bakabilirsiniz boyutuna göre mikro, normal un kurtları veya diğer kurt türleri ile besleme yapabilirsiniz. İlk birkaç gün alışma süreci olduğundan yemek yemeyebilir. Daha tecrübeli biri cevap verirse daha iyi olur.
teşekkürler

Wrydex

Yumurta
Üye
Türkiyede özel güzel türler besleyene hiç denk gelmedi genelde wc oluyor türkiyede olan türler zaten belli evde bile denk gelebilirsin. Tarantuladan pek bir farkı yok besleme konusunda gerekli ortam nem-sıcaklık yeter.

eRoNNN

Larva
Üye
Türkiyede özel güzel türler besleyene hiç denk gelmedi genelde wc oluyor türkiyede olan türler zaten belli evde bile denk gelebilirsin. Tarantuladan pek bir farkı yok besleme konusunda gerekli ortam nem-sıcaklık yeter.
hocam peki zıplayan örümceğe yakın boyuıtlarda tarantula varmı küçük boyutlu

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Güneş alan toprak arazilerde üstüste yığılmış küçük taşlar varsa onları kaldırın, bu şekilde buluyorum ben.