Yüzlerce messor

Er0s

Yumurta
Üye
Dün akşam çok fazla kanatlı hareketi gördüğüm büyük messor kolonisi. Bu sabah yağmur sayesinde 10’larca kraliçe ile uyandım. 12 tane kendime aldım, arkadaşlarıma da dağıtacağım. En az 100 tane gördüm. Multiqueen yapmak sizce risk midir? Sanırım birkaç tane deneyeceğim. Olursa günlük olarak paylaşarım.

Ekli dosyalar

• IMG_7359.jpeg
    IMG_7359.jpeg
    162.3 KB · Görüntüleme: 35
Moderatör tarafında düzenlendi:

wilgaks

Yumurta
Üye
Bölgemde onlarca büyük messor kolonisi var, yağmur da yapmadına rağmen hiç uçuşa denk gelemedim rica etsem hava koşullarını paylaşabilir misiniz.

Er0s

Yumurta
Üye
Bölgemde onlarca büyük messor kolonisi var, yağmur da yapmadına rağmen hiç uçuşa denk gelemedim rica etsem hava koşullarını paylaşabilir misiniz.
26 derece kuru bir tatil bölgesindeyim rüzgarda çok var ama yağmurdan sonra uçuş oldu şuan baktığım heryer messor kraliçesi dolu

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Dün akşam çok fazla kanatlı hareketi gördüğüm büyük messor kolonisi. Bu sabah yağmur sayesinde 10’larca kraliçe ile uyandım. 12 tane kendime aldım, arkadaşlarıma da dağıtacağım. En az 100 tane gördüm. Multiqueen yapmak sizce risk midir? Sanırım birkaç tane deneyeceğim. Olursa günlük olarak paylaşarım.
Multiqueen yapmayınız. Yüksek risk barındırır.

Aymet

Larva
Üye
Hocam kargolama ihtimaliniz var mı ben hiç bulamadım da 😄