Yuvadan alım

Emperorofinsects

Pupa
Üye
Arkadaşlar merhaba. Çok doğru olmadığını biliyorum ama muhtemelen tek seçeneğim. Civarımda 1 tane yuvada kanatlı karınca buldum. Başka yuvalarda çoktan uçmuşlar belliki ben bunları alsam kendim çiftleştirsem ne kadar verimli ve doğru olur?

Bulut_Mercan

Asker
Yardımsever
İlklerden
Üye
Aynı koloniden prens ve prensesler çiftleşmezler. Ayrı kolonilerden alsanız bile hem doğru olmaz hem de başarı şansı çok düşük. Yapmanızı tavsiye etmem.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Tek seçeneğin diye bir şey yok. Sezon aylarca sürüyor ve aylar boyunca farklı türlerden yüzlerce kraliçeye denk gelme ihtimalin yüksek. Öyle bir şeye kalkışmamalısın.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Doğru olmaz. Gerçekleşecek uçuşa da zarar veriyorsunuz bu şekilde. Yapay çiftleştirmeden alacağınız verimi bilemem ve onu da önermem tecrübesizseniz. Zaten şu an tam uçuşların başladığı bir zamandayız, yolda yürürken bile kraliçe bulabilirsiniz.

Emperorofinsects

Pupa
Üye
Tek seçeneğin diye bir şey yok. Sezon aylarca sürüyor ve aylar boyunca farklı türlerden yüzlerce kraliçeye denk gelme ihtimalin yüksek. Öyle bir şeye kalkışmamalısın.
Tamam sağ olun karıncalar hakkında tecrübeli değilim. Her gün gelip geziyorum zaten