Yuva azındaki kraliçeler uçuyo gidiyo

Asafomertr

Larva
Üye
Ama uçan gidiyo uçmaya çalışandan alsam olurmu
Yani riske atmaya gerek yok bence uçanlar varsa uçuş başlamış demektir çevreyi biraz dolaşırsan eminim kanatsız olanlardan bulursun eğer yuvadan alırsa şimdi yumurtlamasını vs beklersin emin olamazsın çiftleştiğimden en iyisi kanatsız bularak garantiye gitmektir
İyi hobiler 🙂

EnesYusuf0

Yumurta
Üye
Yani riske atmaya gerek yok bence uçanlar varsa uçuş başlamış demektir çevreyi biraz dolaşırsan eminim kanatsız olanlardan bulursun eğer yuvadan alırsa şimdi yumurtlamasını vs beklersin emin olamazsın çiftleştiğimden en iyisi kanatsız bularak garantiye gitmektir
İyi hobiler 🙂
Teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İyi hobiler 🙂
Son bir sorum olacaktı diyelimki aldım uçmaya çalışanlardan birini yanına erkek koysam olabilir mi

Veya aldığım kanadını döjerse döllenmişmidir

Son düzenleme:

Asafomertr

Larva
Üye
Teşekkür ederim

Son bir sorum olacaktı diyelimki aldım uçmaya çalışanlardan birini yanına erkek koysam olabilir mi

Veya aldığım kanadını döjerse döllenmişmidiri
Yani yapay çiftleştirme hobiye yeni başlayan biri için zor olabilir dediğim gibi riske atmamanı öneririm

kylorenn2891

Yumurta
Üye
Yuva ağzından kesinlikle karınca alma, boşa zaman kaybı. Uçtuklarını gördükten bi 30 dk-1 saat sonra o bölgeleri genişçe bir ara, bu kadarı yeterli. Daha farklı bir şey yapmana gerek yok.

Bora

Larva
Üye
Teşekkür ederim

Veya aldığım kanadını döjerse döllenmişmidir
Yuva ağızından almanın hiç bir anlamı yok Yapay çiftleştirmede arkadaşın dediği gibi baya zor birşey bırakın acemileri Deneyimli olanlar bile zar zor yapıyo hatta yapamıyo özellikle Messor Compo gibi türlerde dahada zor oluyor diye biliyorum Türleri Birbirlerini tutmaz ise ya Prens yada Prensesi kaptan ölü çıkarırsınız Arkadaşlar zaten cevap vermiş ama ben ekstradan birkaç şey daha söylemek istedim
———— İyi Hobiler 🐜🙂