Onları alabilirmiyim
Uçuştan yarım saat sonra topa, çiftleşmeleri için zaman lazımOnları alabilirmiyim
Yuva ağzından alınan çiftleşmemiştir çiftleştikten sonra kanat dökerler zaten onları alabilirsinOnları alabilirmiyim
Ama uçan gidiyo uçmaya çalışandan alsam olurmuUçuştan yarım saat sonra topa, çiftleşmeleri için zaman lazım
Yani riske atmaya gerek yok bence uçanlar varsa uçuş başlamış demektir çevreyi biraz dolaşırsan eminim kanatsız olanlardan bulursun eğer yuvadan alırsa şimdi yumurtlamasını vs beklersin emin olamazsın çiftleştiğimden en iyisi kanatsız bularak garantiye gitmektirAma uçan gidiyo uçmaya çalışandan alsam olurmu
Teşekkür ederimYani riske atmaya gerek yok bence uçanlar varsa uçuş başlamış demektir çevreyi biraz dolaşırsan eminim kanatsız olanlardan bulursun eğer yuvadan alırsa şimdi yumurtlamasını vs beklersin emin olamazsın çiftleştiğimden en iyisi kanatsız bularak garantiye gitmektir
İyi hobiler 🙂
Son bir sorum olacaktı diyelimki aldım uçmaya çalışanlardan birini yanına erkek koysam olabilir miYani riske atmaya gerek yok bence uçanlar varsa uçuş başlamış demektir çevreyi biraz dolaşırsan eminim kanatsız olanlardan bulursun eğer yuvadan alırsa şimdi yumurtlamasını vs beklersin emin olamazsın çiftleştiğimden en iyisi kanatsız bularak garantiye gitmektir
İyi hobiler 🙂
Yani yapay çiftleştirme hobiye yeni başlayan biri için zor olabilir dediğim gibi riske atmamanı öneririmTeşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Son bir sorum olacaktı diyelimki aldım uçmaya çalışanlardan birini yanına erkek koysam olabilir mi
Veya aldığım kanadını döjerse döllenmişmidiri
Yuva ağızından almanın hiç bir anlamı yok Yapay çiftleştirmede arkadaşın dediği gibi baya zor birşey bırakın acemileri Deneyimli olanlar bile zar zor yapıyo hatta yapamıyo özellikle Messor Compo gibi türlerde dahada zor oluyor diye biliyorum Türleri Birbirlerini tutmaz ise ya Prens yada Prensesi kaptan ölü çıkarırsınız Arkadaşlar zaten cevap vermiş ama ben ekstradan birkaç şey daha söylemek istedimTeşekkür ederim
Son bir sorum olacaktı diyelimki aldım uçmaya çalışanlardan birini yanına erkek koysam olabilir mi
Veya aldığım kanadını döjerse döllenmişmidir