Yuva ağızından kanatlı messor structor aldım geri bırakmalı mıyım?

c9tr

Yumurta
Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba, hobiye yeni başladım kraliçe karınca aramaya çıktığımda bir karınca yuvası buldum ve işçi karıncalar arasında sadece 1 tane kanatlı kraliçe vardı. O kadar karınca arasında sadece 1 tane kanatlı kraliçe görünce uçuşunu yaptıktan sonra yuvaya indiğini düşünerek aldım. Yuvanın etrafındaki karıncalar arasında tek kanatlı karınca bulduğum karıncaydı alalı daha 1 gün oluyor aldığım yere geri bırakmalı mıyım ?

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba, hobiye yeni başladım kraliçe karınca aramaya çıktığımda bir karınca yuvası buldum ve işçi karıncalar arasında sadece 1 tane kanatlı kraliçe vardı. O kadar karınca arasında sadece 1 tane kanatlı kraliçe görünce uçuşunu yaptıktan sonra yuvaya indiğini düşünerek aldım. Yuvanın etrafındaki karıncalar arasında tek kanatlı karınca bulduğum karıncaydı alalı daha 1 gün oluyor aldığım yere geri bırakmalı mıyım ?
Döllenmemiştir muhtemelen, geri bırakmanız daha iyi. Kısa aralıklarla yuvayı kontrol ederseniz uçuş yakalayabilirsiniz.

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Birde prens bulursanız aslında bi tık büyük bir kutuda döllendirmeyi deneyebilirdiniz ama aynı tür olduğuna dikkat etmeniz gerekiyor.
Boşuna uğraştan başka bir şey değil. Yakında fazla fazla uçacaklar zaten.