Yurtdışı

tozhan

Yumurta
Üye
Merhabalar birkaç hafta içinde yurtdışına çıkacağım ve dönüş tarihim çok yakın değil evde karıncalara bakacak biride yok. Karınları test tüpünde veya ytong içerisinde yurtdışına götürme ihtimalim var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

egemen1273

Yumurta
Üye
Merhabalar birkaç hafta içinde yurtdışına çıkacağım ve dönüş tarihim çok yakın değil evde karıncalara bakacak biride yok. Karınları test tüpünde veya ytong içerisinde yurtdışına götürme ihtimalim var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Belki gümrükten geçmez

celilcem

Nanitik
Üye
Gümrükten gecemeye bilir araştır soruştur geçemez ise sahiplendirirsin yapicak bişey yok messor besliyorsan sıkıntı olucağını düşünmüyorum

phawula

Minör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Gideceğin yer neresi

Nova

Pupa
Üye
plastik test tüpleri içerisine koyup (eğer koloniler küçükse pamukla test tüpü içerisindeki alanlarını daraltıp, sarsılıp sağa sola savrulmasın diye) sırt çantana veya kol çantana koyarak, çantanı bagaj kısmına göndermeden yanında taşıyarak götürebilirsin. Yanına 1 adet sırt çantası alma hakkın var. Görevliler çanta içerisini görmek istiyorlar bazı durumlarda bunlar ne diye sorduklarında karınca bilimiyle uğraşıyorum dersin yada pet hayvanlarım dersin orası sana kalmış :) yolculuğa çıkmadan önce besinlerini ve şeker ihtiyaçlarını gider. İyi yolculuklar

ELVERiCi1453

Pupa
Üye
Messorsa yanına almana gerek var mı, içine tohum dolu bi tüp koymam yetmez mi, sonuçta protein almadan da yaşamını sürdürebiliyor.

tozhan

Yumurta
Üye
Merak edenler için polonyaya ulaştım. 3 koloni almıştım yanıma ve hiçbir sorun yaşamadım kabin bagajında benle beraber 2 uçağa bindiler. Durumları da gayet iyi