bide bir sorum var benim hala 1 kanatlı kraliçem/prensesim var ve onda da bu beyaz şeylerden var sizce salmalımıyım yoksa 1 hafta daha beklemelimiyim. diğer kanatlı kraliçem kanatlarını bıraktı ama tek bu hınzır kaldımerhabalar bu gün tam 1 hafta oldu şekeli sularını ilave ettim ve bu şeyleri farkettim. yumurtamıdır acaba
ne zaman isterse o zaman bırakır diye birşey yok dostum. kanatlarını ne zamandır bırakmıyor. prenses ise döllenmemiş anlamına gelir ve onu salmam gerekir. tabiki de illa kanat bırakıcak diye birşey de yok fakat prenseslerde yumurtluyorlar fakat yumurtladıklarını genellikle yiyorlar. ve yumurtalarına daha önce de bakmıştım. kanatlı olanda 3-4 tane yumurta vardı bu gün ise daha az gibiydi. yinede daha bilgili birinden cevap istiyorum.H.o kralice bu , ne zaman isterse o zaman bırakır kanatlarını ve yumurta onlar bakmaya devam edebilirsiniz
Yumurtalarını yemesi stresli olduğunu gösterir yürürken falan titreşim olmayacak bir yere koy ve 1hafta arayla bak sabırsız isen 5gunde 1de baka bilirsin.ne zaman isterse o zaman bırakır diye birşey yok dostum. kanatlarını ne zamandır bırakmıyor. prenses ise döllenmemiş anlamına gelir ve onu salmam gerekir. tabiki de illa kanat bırakıcak diye birşey de yok fakat prenseslerde yumurtluyorlar fakat yumurtladıklarını genellikle yiyorlar. ve yumurtalarına daha önce de bakmıştım. kanatlı olanda 3-4 tane yumurta vardı bu gün ise daha az gibiydi. yinede daha bilgili birinden cevap istiyorum.
Kanatlarını ve yumurtalarını ne zaman isterse bırakabilir. Prenses ise döllenmemiş anlamına gelmez,döllenip döllenmediği bilinmez. Ne kadar doğru sayarsın bu bilgiyi bilmem ama eğer döllenmemişse yumurtaları toplamıyor. Genellikle 4-5 tane yumurta bırakıyor ve dağınık bir şekilde tutuyor yumurtaları. 2 hafta boyunca hiç kontrol etme.ne zaman isterse o zaman bırakır diye birşey yok dostum. kanatlarını ne zamandır bırakmıyor. prenses ise döllenmemiş anlamına gelir ve onu salmam gerekir. tabiki de illa kanat bırakıcak diye birşey de yok fakat prenseslerde yumurtluyorlar fakat yumurtladıklarını genellikle yiyorlar. ve yumurtalarına daha önce de bakmıştım. kanatlı olanda 3-4 tane yumurta vardı bu gün ise daha az gibiydi. yinede daha bilgili birinden cevap istiyorum.
Ares de benimle aynı şeyi demiş ve dostum eklemeyi unutmuşum kraliçenin türünden dolayında olabilir kanat bırakmaması bilemezsin dedigim gibi istediği zaman bırakır kanadi biraz daha tut elinde zaten büyüme olursa bakmaya devam edersin benim 2 3 tetram daha vardı onlar hep etrafa dağınık bırakıyordu yumurtalarını zaten biraktim dollenmemisne zaman isterse o zaman bırakır diye birşey yok dostum. kanatlarını ne zamandır bırakmıyor. prenses ise döllenmemiş anlamına gelir ve onu salmam gerekir. tabiki de illa kanat bırakıcak diye birşey de yok fakat prenseslerde yumurtluyorlar fakat yumurtladıklarını genellikle yiyorlar. ve yumurtalarına daha önce de bakmıştım. kanatlı olanda 3-4 tane yumurta vardı bu gün ise daha az gibiydi. yinede daha bilgili birinden cevap istiyorum.
2 hafta boyuncamı. şekerli su vermezsem açlıktan yumurtalarını yemezmi ?Resimdekiler yumurtalar.
Kanatlarını ve yumurtalarını ne zaman isterse bırakabilir. Prenses ise döllenmemiş anlamına gelmez,döllenip döllenmediği bilinmez. Ne kadar doğru sayarsın bu bilgiyi bilmem ama eğer döllenmemişse yumurtaları toplamıyor. Genellikle 4-5 tane yumurta bırakıyor ve dağınık bir şekilde tutuyor yumurtaları. 2 hafta boyunca hiç kontrol etme.
Bence 1 damla ver eğer besin ihtiyacı varsa icer2 hafta boyuncamı. şekerli su vermezsem açlıktan yumurtalarını yemezmi ?
Çokça kez söyledim tekrar söylüyorum; 'açlıktan şunu,bunu yapar' diye bir şey yok. Koloniden ayrılmadan önce yeteri kadar besleniliyorlar. Thoraxlarında olan protein depoları onları ilk işçi çıkana kadar idare ediyor. Şekerli su verince herhangi bir değişim olmadığını söyleyebilirim.2 hafta boyuncamı. şekerli su vermezsem açlıktan yumurtalarını yemezmi ?