Yumurtalardaki değişiklik

Kremants

Yumurta
Üye
1,5 ay önce bir messor aldim yumurtalı yumurtaları hiç büyümedi aldıktan sonra beslenmiycek diye yanıma almadım 3 haftalığına bir yere gittim geldiğimde baktimki yumurtlama büyüme yok hatta renkleri beyazdan kırmızısı bir renk oldu bende besin deposu bitmiştir diye biraz bal verdim yedi bir daha verdim yedi sonrakileri yemedi daha sonra ne yumurta da bir gelişme ne de yeni yumurta var eski yumurtalarda git gide küçüldü artık yoklar ne yapmalıyım yemek olarak messor olduğu için tohum karinca yemi verdim ve sinek ama yemedi onları onlardan dolayı tüp kirlendi bende yeni tupe aktardım lütfen yardım edermisiniz messor beslemeyi çok istiyorum

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
1,5 ay önce bir messor aldim yumurtalı yumurtaları hiç büyümedi aldıktan sonra beslenmiycek diye yanıma almadım 3 haftalığına bir yere gittim geldiğimde baktimki yumurtlama büyüme yok hatta renkleri beyazdan kırmızısı bir renk oldu bende besin deposu bitmiştir diye biraz bal verdim yedi bir daha verdim yedi sonrakileri yemedi daha sonra ne yumurta da bir gelişme ne de yeni yumurta var eski yumurtalarda git gide küçüldü artık yoklar ne yapmalıyım yemek olarak messor olduğu için tohum karinca yemi verdim ve sinek ama yemedi onları onlardan dolayı tüp kirlendi bende yeni tupe aktardım lütfen yardım edermisiniz messor beslemeyi çok istiyorum
Kraliçeyi buldunuz mu aldınızmı aldıysanız hangi siteden veya güvenilir bir satıçıdan mı aldınız döllenmemiş bir kraliçe almış olma olasılığınız yüksek + sinekleri siz mi yetiştiriyorsunuz yoksa doğadan bulduğunuz bir sinekmi eğer öyleyse bakteri parazit taşıma yada ilaçlanmış olma olasılığı yüksek

Kremants

Yumurta
Üye
Sahibindenden birinden aldim sineği de dışarıdan yakaladım ama artık sinek vermiyorum karıncalarıma un kurdu veriyorum ama ona daha vermedim

Kremants

Yumurta
Üye
Ağzındaki şeyler yumurta

Ekli dosyalar

• 20220823_163044.jpg
    20220823_163044.jpg
    40.4 KB · Görüntüleme: 37

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Sahibindenden birinden aldim sineği de dışarıdan yakaladım ama artık sinek vermiyorum karıncalarıma un kurdu veriyorum ama ona daha vermedim
Döllenmemiş bir kraliçe almış olabilirsiniz beklemekten başka çare yok büyük ihtinal kazıklanmışsınız
Şimdi fotorafı gördüm ağızındaki iskelete benziyor 2-3 gün sonra çıkabilir belkide bu gün
Birde neden tüpde bakmıyorsunuz nrm alabileceği bir yer yok burda yada outwordde olabilir fotorafını çektiğiniz yer bilmiyorum

Kremants

Yumurta
Üye
Ewt Outworld daha iyi çekebilmek için outworlde aldim birazda bal verdim şimdi yiyor ama iskelet değil o birbirine yapışmış yumurtalar kahverengimsi

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
neden outwordle bağladınız ki süreki kaçmaya çalışacaktır kraliçenin outworld de olması hiç iyi bir işaret değil

Kremants

Yumurta
Üye
Evet biliyorum sadece resmini çekebilmek için kısa bir süreliğine koydum