Yumurtalara ekstra özen göstermeli miyim?

Burakcann

Yumurta
Üye
Selam yaklaşık bir buçuk hafta önce kraliçe buldum döllendiğinden emin değildim ama şuan şırınganın içinde 10 tane falan küçük küçük yumurtaya benzeyen şeyler var şuan da bir şey yapmalımıyım ve ortalama kaç günde çıkar işçi

Ekli dosyalar

• Image_1717346209792.jpg
    Image_1717346209792.jpg
    20.9 KB · Görüntüleme: 24

muhammedberk

Nanitik
Üye
Hiç birsey yapmana gerek yok.Türünü söylememişsin ama ortalama 40 60 gün arası bir süre ilk işçin çıkar.

Gökdennz

Nanitik
Üye
Selam yaklaşık bir buçuk hafta önce kraliçe buldum döllendiğinden emin değildim ama şuan şırınganın içinde 10 tane falan küçük küçük yumurtaya benzeyen şeyler var şuan da bir şey yapmalımıyım ve ortalama kaç günde çıkar işçi
Tek yapman gereken olabildiğince az bakıp strese sokmaman hocam. En sağlıklı ve hızlı şekilde öyle işçi alırsın, sabırlı olman lazım hayırlı olsun iyi hobiler.

Emperorofinsects

Pupa
Üye
Yumurtaya benzeyen şeyler muhtemelen kraliçenin pamuğu çiğneyip kendine göre şekilledirmesi ile oluşan küçük topçuklar olabilir. Yine de tam gözükmüyor.

Burakcann

Yumurta
Üye
Tek yapman gereken olabildiğince az bakıp strese sokmaman hocam. En sağlıklı ve hızlı şekilde öyle işçi alırsın, sabırlı olman lazım hayırlı olsun iyi hobiler.
Sağol teşekkür ederim bilgiler için 3-4 günde bir bakmaya çalışıtorum hatta dayanabilirsem haftada bir bakarım