Kraliçem hâlâ ilk işçisini çıkarmadı. Bayadır bakmıyordum, şimdi bir bakayım dedim. Ancak yumurtalar koyu sarı, bu kötü bir şey mi yoksa iyiye işaret mi?
Lasius türü.
Lasius türü.
Teşekkür ederim.Peki canlı yem ne kadar vermeden dayanabilirler? Çünkü şuan canlı yem beslemeye hazır ortamım yok. Ve tercih dönemim 2-3 hafta sadece şekerli su ve salam versem?Kozalar koyulaştıkça genelde işçiler çıkmaya daha yakın oluyor aklınızda bulunsun. Daha koyulaşmış koza görmüyorum, yani çıkmalarına yaklaşık 1-2 hafta daha vardır diye tahmin ediyorum. 😊
Salam vermenizi önermiyorum. En fazla 1 hafta gider canli yersiz.Teşekkür ederim.Peki canlı yem ne kadar vermeden dayanabilirler? Çünkü şuan canlı yem beslemeye hazır ortamım yok. Ve tercih dönemim 2-3 hafta sadece şekerli su ve salam versem?
Salam veya başka bir alternatif vermeyin, sadece şeker içerikli besinler verin, mesela şekerli su, ballı su veya meyve özleri gibi gibi. (ballı su çok daha besleyicidir) 2-3 hafta protein vermeden dayanabilirler evet, sadece siz canlı yem verene kadar fazla yumurta gözlemleyemezsiniz. Canlı yem vermediğiniz süre mümkünse 2-3 haftayı fazla geçmesin yine de. 😊Teşekkür ederim.Peki canlı yem ne kadar vermeden dayanabilirler? Çünkü şuan canlı yem beslemeye hazır ortamım yok. Ve tercih dönemim 2-3 hafta sadece şekerli su ve salam versem?
Peki.Teşekkürler.Salam vermenizi önermiyorum. En fazla 1 hafta gider canli yersiz.