Kraliçenin de tüpten çıkması garip geldi o yüzden sormak istedimHavalar sıcak nem ayarlamaya çalışıyorlardır 2gunden bişey olamz zaten besin 3ila 4 günde veriliyo sen çok kasma kendileri hallederler
Outworld’deki toprağı çıkardıktan sonra, 2 hafta boyunca outworlde yumurta koymadılar ama son 2 gündür toprak olmamasına rağmen yumurtaları tekrar tüpün dışına koymaya başladılar, acaba orayı da mı yuva olarak düşünüyorlar anlamadım.Tüpten gelen nem ile outworld ideal bir yaşam alanı oluşturmuş olmalı. Bu yüzden tüp yerine toprak zemini tercih etmeleri normal. Outworld zeminine malzeme koymamanızı veya alçı gibi sabit duracak malzemelerle zemin yapmanızı öneririm.
Suyu eğer hala görseldeki gibi kapağa koyarak veriyorsanız yine uygun bir ortam sağlanıyor olabilir. Outworldün havalandırma, büyüklüğü gibi değişkenler de etkili oluyor tabi bu durumda. Suyu sadece içebilecekleri kadar vermeyi veya koloniye beslerken zorlanmayacaksanız outworldü tamamen kaldırmayı deneyebilirsiniz.Outworld’deki toprağı çıkardıktan sonra, 2 hafta boyunca outworlde yumurta koymadılar ama son 2 gündür toprak olmamasına rağmen yumurtaları tekrar tüpün dışına koymaya başladılar, acaba orayı da mı yuva olarak düşünüyorlar anlamadım.
Evet şekerli suyu hala kapağa koyup veriyorum, outworldü kaldıramam çünkü fazla yumurta var ve cinsi formica olduğu için hemen koşuşturmaya başlıyolar besleme çok zor oluyor. Şu an evde değilim ve eve döndüğümde muhtemelen yine yumurtalar outworldde olacak.Suyu eğer hala görseldeki gibi kapağa koyarak veriyorsanız yine uygun bir ortam sağlanıyor olabilir. Outworldün havalandırma, büyüklüğü gibi değişkenler de etkili oluyor tabi bu durumda. Suyu sadece içebilecekleri kadar vermeyi veya koloniye beslerken zorlanmayacaksanız outworldü tamamen kaldırmayı deneyebilirsiniz.
O zaman bir süreliğine suyu kapakla vermeden gözlemleyebilirsiniz. Ufak bir pamuk parçasını top halinde ıslatarak veya damlalar halinde su verebilirsiniz.Evet şekerli suyu hala kapağa koyup veriyorum, outworldü kaldıramam çünkü fazla yumurta var ve cinsi formica olduğu için hemen koşuşturmaya başlıyolar besleme çok zor oluyor. Şu an evde değilim ve eve döndüğümde muhtemelen yine yumurtalar outworldde olacak.
Eğer outworldu karanlık bir yere koymuşsun o da olabilirEkli dosyayı görüntüle 16573Ekli dosyayı görüntüle 16574
2 gün boyunca evde değildim ve besleme yapamadım doğal olarak fakat eve gelip kontrol ettiğimde kraliçe dahil, yumurtalar tüpün dışındaydı, biraz bekledim kraliçe tüpe girdi fakat bazı işçiler tüpten yumurta çıkartırken, bazıları içeri götürüyodu. Sebebi ne olabilir ?
Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim.O zaman bir süreliğine suyu kapakla vermeden gözlemleyebilirsiniz. Ufak bir pamuk parçasını top halinde ıslatarak veya damlalar halinde su verebilirsiniz.
Outworld karanlık bir yerde değil ama daha aydınlık bir yere koyabilirim.Eğer outworldu karanlık bir yere koymuşsun o da olabilir
Aynen öyle yap test tüpünü güzenli zannedip oraya alacaklardırOutworld karanlık bir yerde değil ama daha aydınlık bir yere koyabilirim.