1 ay bakma, tüpe dokunma bile. Karanlık bir ortamda kalsın.Lasius kraliçem 1. Ayına yaklaştı ama yumurtalar hala çok küçük geliyor, çoğalmış ama büyümüyor gibi. Normal mi yoksa bi durum mu var ?
Yumurtalar küflenmiyorsa muhtemelen sorun yoktur. Aniden büyüme sergileyebilirler ya da kraliçe sürekli yumurtalarını yiyip yeni yumurtalar yumurtluyor olabilir.Lasius kraliçem 1. Ayına yaklaştı ama yumurtalar hala çok küçük geliyor, çoğalmış ama büyümüyor gibi. Normal mi yoksa bi durum mu var ?
hocam tekrar açıp baktığımda larvalar olduğunu gördüm, ben larvaların daha büyük olduğunu düşünmüştüm ama aşırı büyük değillermiş. Ve bakarken tüpü çevirince yumurtalar ordan oraya savruldu, stres olur mu kraliçe ?Yumurtalar küflenmiyorsa muhtemelen sorun yoktur. Aniden büyüme sergileyebilirler ya da kraliçe sürekli yumurtalarını yiyip yeni yumurtalar yumurtluyor olabilir.
Sorun olmaz.hocam tekrar açıp baktığımda larvalar olduğunu gördüm, ben larvaların daha büyük olduğunu düşünmüştüm ama aşırı büyük değillermiş. Ve bakarken tüpü çevirince yumurtalar ordan oraya savruldu, stres olur mu kraliçe ?
Peki yumurtalar larvalar vs. normal boyutta mı ? daha büyük olacaklar diye düşünmüştüm.Sorun olmaz.
Elinizdeki lasius cinsinin işçileri fazla büyük değil, o yüzden larvalar küçük.Peki yumurtalar larvalar vs. normal boyutta mı ? daha büyük olacaklar diye düşünmüştüm.
Evet boyutları normal.Peki yumurtalar larvalar vs. normal boyutta mı ? daha büyük olacaklar diye düşünmüştüm.