aynı durum bendede mevcut oluruna bırak ve sürekli tüpü açma yoksa yumurtaları yer denendiMerhaba
Bir adet prenolepis nitens kraliçem var. Yumurtladı ama yumurtalar gelişmiyor. 25 gün oldu bulalı. Zor bir tür olduğunu biliyorum ama bu kadar da zor mu? Bilgili arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 4945
10 günde bir bakıyorum ama hala aynıaynı durum bendede mevcut oluruna bırak ve sürekli tüpü açma yoksa yumurtaları yer denendi
daha yumurtaların pupa ve larva evresine gelmemiş süreçte 2.5 ay falan sürüyor daha bilgili kişilerde var forumda ama bütün türler 2.5 ayda yavrusunu çıkartır kasma oluruna bırak yumurta baya fazla nintensler zaten çok işçi veren tür değildir bu şartlarda ayrıca doğada yerin çok altına yuva yaparlar o yüzden oldukça uzun bir süre açma kırmızı saydam kağıtlardan kullan10 günde bir bakıyorum ama hala aynı
bu arada şekerli suyu rahatsız etmeden verebilirsin10 günde bir bakıyorum ama hala aynı
Bütün türlerin işçileri 2,5 ayda çıkmıyor diye biliyorum. en yakın bir örnek olarak Messorlar 1-1,5 ayda işçi çıkarıyor. sadece uyarmak istedim 🙂daha yumurtaların pupa ve larva evresine gelmemiş süreçte 2.5 ay falan sürüyor daha bilgili kişilerde var forumda ama bütün türler 2.5 ayda yavrusunu çıkartır kasma oluruna bırak yumurta baya fazla nintensler zaten çok işçi veren tür değildir bu şartlarda ayrıca doğada yerin çok altına yuva yaparlar o yüzden oldukça uzun bir süre açma kırmızı saydam kağıtlardan kullan
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bu arada şekerli suyu rahatsız etmeden verebilirsin
saolun hocam sabah sabah biraz genelleme yapmışım kusura bakmayın teşekkürlerBütün türlerin işçileri 2,5 ayda çıkmıyor diye biliyorum. en yakın bir örnek olarak Messorlar 1-1,5 ayda işçi çıkarıyor. sadece uyarmak istedim 🙂
———— İyi Hobiler 🐜🙂