Yumurtalar Gelişmiyor

EArslan

Minör
Üye
Merhaba

Bir adet prenolepis nitens kraliçem var. Yumurtladı ama yumurtalar gelişmiyor. 25 gün oldu bulalı. Zor bir tür olduğunu biliyorum ama bu kadar da zor mu? Bilgili arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.20220424_095407.jpg

DesertTiger

Yumurta
Üye
10 günde bir bakıyorum ama hala aynı
daha yumurtaların pupa ve larva evresine gelmemiş süreçte 2.5 ay falan sürüyor daha bilgili kişilerde var forumda ama bütün türler 2.5 ayda yavrusunu çıkartır kasma oluruna bırak yumurta baya fazla nintensler zaten çok işçi veren tür değildir bu şartlarda ayrıca doğada yerin çok altına yuva yaparlar o yüzden oldukça uzun bir süre açma kırmızı saydam kağıtlardan kullan
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

10 günde bir bakıyorum ama hala aynı
bu arada şekerli suyu rahatsız etmeden verebilirsin

Bora

Larva
Üye
daha yumurtaların pupa ve larva evresine gelmemiş süreçte 2.5 ay falan sürüyor daha bilgili kişilerde var forumda ama bütün türler 2.5 ayda yavrusunu çıkartır kasma oluruna bırak yumurta baya fazla nintensler zaten çok işçi veren tür değildir bu şartlarda ayrıca doğada yerin çok altına yuva yaparlar o yüzden oldukça uzun bir süre açma kırmızı saydam kağıtlardan kullan
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada şekerli suyu rahatsız etmeden verebilirsin
Bütün türlerin işçileri 2,5 ayda çıkmıyor diye biliyorum. en yakın bir örnek olarak Messorlar 1-1,5 ayda işçi çıkarıyor. sadece uyarmak istedim 🙂
———— İyi Hobiler 🐜🙂

DesertTiger

Yumurta
Üye
Bütün türlerin işçileri 2,5 ayda çıkmıyor diye biliyorum. en yakın bir örnek olarak Messorlar 1-1,5 ayda işçi çıkarıyor. sadece uyarmak istedim 🙂
———— İyi Hobiler 🐜🙂
saolun hocam sabah sabah biraz genelleme yapmışım kusura bakmayın teşekkürler