Bağzı karıncalar taksit taksit yumurtlar merak etme sonradan yumurtlayacaktır. Cinsi neydi?karıncamın 2 tane yumurtası var bana çok az geldi acaba bbir sorun mu var yoksa normal mi
Bağzı karıncalar taksit taksit yumurtlar merak etme sonradan yumurtlayacaktır. Cinsi neydi?
Maalesef benim bulunduğum şehir Sivasta componotus türü karıncayı hiç görmedim, coğrafyanızın kıymetini bilin 😔componotus sp. bu aralar uçuşu çok fazla
Componotus türü yavaş gelişen bir türdür 1 Haftada 1 yumurtada yapabilir 2-3 haftada 2 yumurtada yapabilir sağı solu belli olmazcomponotus sp. bu aralar uçuşu çok fazla
Dm bakarmısınızkarıncamın 2 tane yumurtası var bana çok az geldi acaba bbir sorun mu var yoksa normal mi
Benim olduğum yerde de neredeyse yok denecek kadar azdı. Geçen gün bir yer keşfettim camponotuslarla doluydu(Diyarbakırdayım bu arada).Sulak olan her yerde varlar neredeyse sanırım fazla nem seviyorlar. Dere yatağı, akarsu yakınları, göl falan bu çevrelerde çok var. Benim bulduğum yerin yakınlarında bir dere geçiyor. Sivasta dere göl veya akarsu var mı bilmiyorum ama bu çevrelerde bulabilirsinizMaalesef benim bulunduğum şehir Sivasta componotus türü karıncayı hiç görmedim, coğrafyanızın kıymetini bilin 😔