Yumurta eklemesi

muhsinkaan

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba bugün bir kaç yumurta buldum ama türünü tam bilmiyorum farklı bir türe eklesek kabul ederler mi

Mustafay

Yumurta
Üye
Yumurtaları aldığınız koloniye gidin ve koloninin fotoğrafını atın veya yolda bir yerde o kolonin ki gibi işçiler görürseniz fotoğrafını atın,kendi koloninin fotoğrafını da at.Başka tür koloninin yumurtalarını kabul etmezler.

EArslan

Phragmotic
Üye
Aynı tür olsalar bile yumurtaları kabul etme ihtimalleri biraz zor. Genelde eklenen yumurtaları yerler. Ayrıca kraliçeniz yumurtluyorsa yumurta eklemek biraz gereksiz olur.

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Yumurtaları aldığınız koloniye gidin ve koloninin fotoğrafını atın veya yolda bir yerde o kolonin ki gibi işçiler görürseniz fotoğrafını atın,kendi koloninin fotoğrafını da at.Başka tür koloninin yumurtalarını kabul etmezler.
Farklı cinsler bile bir arada yaşayabiliyor.

muhsinkaan

Yumurta
Üye
biri bu cinsini bilmiyorum işçiden ama şöyle ayrıntı vereyim belki iş görür tek tip işçi vardı ve koza örmüyorlar
ea7dafc8-6706-4c1f-b5da-169822811a96.jpg

Mustafay

Yumurta
Üye
yumurtaları verdiyseniz ve kraliçe onlar isteğine göre yerleştirdiyse sıkıntı yok ama yumurtaları verdiniz kraliçe ilgilenmedi ya onları yemek için bir köşeye koyarlar yada çöp olarak kullandıkları yere koyarlar aslında birazda şansa ihtiyacın var umarım eklersin ben ekledim ve çıkmaya başladılar benim bir sorum süper major yumurtası eklersem bir sorun olur mu iyi hobiler.