Bence formikaryuma geçmek için erken 15-30 işçi olmasını bekleyin.Ekli dosyayı görüntüle 66943
Ytongu nasıl çizebilirim yada resim üstünden siz çizin. İçine şimdilik 5 işçili messor koyacağım bölme bölme olsun, araya pamuk koyacağım. Nemlendirme yeri de olsun ve bir adet çıkış olsun beslenme alanı için.
Asetat kalem ya da keçeli kalem olabilir. Ama ben yaparken çivi ve tornavida kullanmıştım. Çizim içinde oymak içinde...Ekli dosyayı görüntüle 66943
Ytongu nasıl çizebilirim yada resim üstünden siz çizin. İçine şimdilik 5 işçili messor koyacağım bölme bölme olsun, araya pamuk koyacağım. Nemlendirme yeri de olsun ve bir adet çıkış olsun beslenme alanı için.
Normalde beklerim ama zaten bölme bölme yapacağım şimdilik küçük bi alanda kalacaklar yani ve elimdeki tek test tüpünde bahsettiğim messor kolonisi var suyu tükendi hiç bir yerdede bulamadım test tüpünü kolonimin ölmesini istemiyorum.Bence formikaryuma geçmek için erken 15-30 işçi olmasını bekleyin.
Hayır yani şekil olarak sordum nasıl bi şekilde çizmeliyim diyeAsetat kalem ya da keçeli kalem olabilir. Ama ben yaparken çivi ve tornavida kullanmıştım. Çizim içinde oymak içinde...
Ekli dosyayı görüntüle 66943
5 işçiyi ytonga koymanızı önermem.Ekli dosyayı görüntüle 66943
Ozaman şırıngaya geçirsem ardından test tüpünü temizleyip geri koyayım öyle olur demi ? Ve teşekkürler5 işçiyi ytonga koymanızı önermem.
Test tüpü yada şırıngaya koyabilirsiniz koloni 50 işçiye ulaştığında ytonga aktarmanızı tavsiye ederim ki 50 işçi bile bu çizime göre az sayılır.Ozaman şırıngaya geçirsem ardından test tüpünü temizleyip geri koyayım öyle olur demi ? Ve teşekkürler
Outworld e aktardım temizledim geri yerine koydum teşekkürler herşey için 50-60 işçide geçiririm ozaman.Test tüpü yada şırıngaya koyabilirsiniz koloni 50 işçiye ulaştığında ytonga aktarmanızı tavsiye ederim ki 50 işçi bile bu çizime göre az sayılır.