Hangi cins için yaptınız? Bence güzel. Nem yeri falan yapacakmısınız?Böyle bir formikaryum yaptım. Sizce iyi mi, bir sıkıntısı var mı?
Ortası nem yeri zaten hocam, sünger koydum. Küçük cinsler için düşünüyorum mesela Tetramorium.Hangi cins için yaptınız? Bence güzel. Nem yeri falan yapacakmısınız?
Pardon dikkat etmedim. Bence güzel bir formikaryum ama şunu merak ettim sağlam mı yani tetramorium delebilir mi acaba?Ortası nem yeri zaten hocam, sünger koydum. Küçük cinsler için düşünüyorum mesela Tetramorium.
Bilmiyorum hocam. Delemez diye düşünüyorum ama Pheidole askerlerinin delme ihtimali varmış.Pardon dikkat etmedim. Bence güzel bir formikaryum ama şunu merak ettim sağlam mı yani tetramorium delebilir mi acaba?
Evet, pheidole delebilir gibi öyle bir ihtimal var. Tetramorium delemez gibi geliyor. Majör işçi yok belki delemezler.Bilmiyorum hocam. Delemez diye düşünüyorum ama Pheidole askerlerinin delme ihtimali varmış.
Pheidole yerine tetramoriumların formikaryumu delme olasılığı daha fazlaBilmiyorum hocam. Delemez diye düşünüyorum ama Pheidole askerlerinin delme ihtimali varmış.
Nasıl?Pheidole yerine tetramoriumların formikaryumu delme olasılığı daha fazla
Çeneleri kuvvetli olduğu için mi?Nasıl?
Tetra koymayayım mı yani hocam?Pheidole yerine tetramoriumların formikaryumu delme olasılığı daha fazla
Doğru onu unutmuşum. 🙂Adı üstünde kaldırım karıncası : ) Tetramorium türlerine yaptığınız ytong tarzı formicariumlarin dış duvarlarını kalın ve sağlam yapmak önemlidir , tetramoriumlar ytongu bile zamanla oyarak delikler açar ve dışarı çıkabilirler. Cam yapılması daha iyi olacaktır