YouTube da gördüğüm video

ALFA18

Minör
Üye
Merhaba YouTube da bir video gördüm bir kaba kum koyup islatiyordu bende camponotus kralicem için yapmak istiyorum ama ne kadar doğru bilmediğim için sormak istedim . 5x5 outworlde silis kum koyup islatacagim boru çıkışına pamuk tıkayıp ıslatıp su ihtiyacını karşılamayı düşünüyorum kum chamber açması için fazlamı olmalı 2mm gibi azıcık yapsamda olurmu video :

eneeess

Minör
Üye
daha önce hiç görmedim bunu

Niko990

Intercaste
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Sende bunu yazarak yorum kalabalığı yaptın
Ben arkadaşı uyarmak için yazdım. Sizce forumda bir konu hakkında bilginizin olmadığı durumlarda bilgim yok yazmak yerine cevap vermemek daha mantıklı değilmi.

Muhammet18

Yumurta
Üye
5×5outworld deil de dah dik ve ince bı KAP'a koyarsan daha iyi olur yani her türlü gorebilirsin

Barkın

Larva
Yardımsever
Üye
Başarı oranı çok düşüyor sürekli havalandırma gerekiyor müdahele edemiyorsunuz problem üzerine problem bunu yerine aşşağıda attığım videodaki setup çok daha iyi işe yarıyacaktır

ALFA18

Minör
Üye
Başarı oranı çok düşüyor sürekli havalandırma gerekiyor müdahele edemiyorsunuz problem üzerine problem bunu yerine aşşağıda attığım videodaki setup çok daha iyi işe yarıyacaktır

Aslında tüpte bakmayip başka birşey denemek istedim havalandırması var paslanmaz çelik sineklik ten ama yinede teşekkür ederim