serin bir ortamda muhafaza etmeye çalış ama cok sıkıntı olacagını sanmıyorumArkadaşlar ben şuanki konumundan daha sıcak bir şehire gideceğim karıncalarımıda götürmek zorundayım bu sıcaklık değişikliğinden etkilenirler mi? Gideceğim şehir çok sıcak zarar görürler mi?
Eğer çok hassas bir cins değilse sıcaklık değişiminden çok fazla etkilenmezler, yolculukta iyi bir paketleme yapmalısın. Karınca kargolarmış gibi paketleyip yanına almanı tavsiye ederim.Arkadaşlar ben şuanki konumundan daha sıcak bir şehire gideceğim karıncalarımıda götürmek zorundayım bu sıcaklık değişikliğinden etkilenirler mi? Gideceğim şehir çok sıcak zarar görürler mi?
Messor formica lasius tetramorium elimdeki türler bunlar hangileri hassastır?Eğer çok hassas bir cins değilse sıcaklık değişiminden çok fazla etkilenmezler, yolculukta iyi bir paketleme yapmalısın. Karınca kargolarmış gibi paketleyip yanına almanı tavsiye ederim.
Formica diğerlerine göre daha hassas ama onun da fazla etkileneceğini zannetmiyorum.Messor formica lasius tetramorium elimdeki türler bunlar hangileri hassastır?
formika stresli bir tür dostum şöyle yap tüm kolonilerın tüp outworld vb gırebılecek bır kutu bul en altına en az 3 4 cm olucak sekılde pamuk dose ve bos bır tupu bu pamuga bastır kı orası ıcerı gocsun sonra kolonilerını oraya sabitle dönmesin yani ve giderken elinde taşırsan iyi olur yani bagaja felan koymaMessor formica lasius tetramorium elimdeki türler bunlar hangileri hassastır?
Konu içindeki mesaj 'otobüs yolculuğunda kraliçelerimi nasıl taşırım?'formika stresli bir tür dostum şöyle yap tüm kolonilerın tüp outworld vb gırebılecek bır kutu bul en altına en az 3 4 cm olucak sekılde pamuk dose ve bos bır tupu bu pamuga bastır kı orası ıcerı gocsun sonra kolonilerını oraya sabitle dönmesin yani ve giderken elinde taşırsan iyi olur yani bagaja felan koyma