⚠️ Yerli Malı Kaliteli Kalsiyum Üretimi

umurdaglar

Nanitik
Üye
Tüm Karınca Çiftliğim ailesine öncelikle merhaba,

Uzun süredir hayalini kurduğum sürüngenler için kalsiyum üretme aşamasına başlamış bulunuyoruz. Eşimin Kimyager ve hayvan ilaçları üretiyor olması bu işi biraz kolaylaştırıyor tabi :) . Şuan yurtdışında satılan kaliteli kalsiyumların detaylı analizleri yapılıyor. Yurtdışında satılan ürünleri temin etmek artık zorlaştı (gümrük sınırı vs.) Kur farkından dolayı pahalı oluyor. Analizler yapılıyorken bir yandan da Bakanlıktan gerekli izinler alınıyor. Tüm ilerlemeleri size buradan aktaracağım.

Aynı zamanda ürünün ambalaj tasarımını da yapıyoruz güzel fikirlere her zaman açığız. :) Şimdilik görüşmek üzere.

WhatsApp Image 2024-10-15 at 19.30.29.jpeg WhatsApp Image 2024-10-15 at 19.33.49.jpeg

NOT: Tamamen denemelik tasarımlardır.

KarincaMeraklisi

Yumurta
Üye

Uzun süredir hayalini kurduğum sürüngenler için kalsiyum üretme aşamasına başlamış bulunuyoruz. Eşimin Kimyager ve hayvan ilaçları üretiyor olması bu işi biraz kolaylaştırıyor tabi :) . Şuan yurtdışında satılan kaliteli kalsiyumların detaylı analizleri yapılıyor. Yurtdışında satılan ürünleri temin etmek artık zorlaştı (gümrük sınırı vs.) Kur farkından dolayı pahalı oluyor. Analizler yapılıyorken bir yandan da Bakanlıktan gerekli izinler alınıyor. Tüm ilerlemeleri size buradan aktaracağım.

Aynı zamanda ürünün ambalaj tasarımını da yapıyoruz güzel fikirlere her zaman açığız. :) Şimdilik görüşmek üzere.

Ekli dosyayı görüntüle 44747 Ekli dosyayı görüntüle 44748

Sağdaki logo çok güzel olmuş eğer başka logo kullanmazsanız sağdakini kullanmanızı öneririm. Hem akılda kalıcı hemde basit. Akılda kalıcı olması da resmen kendi reklamını kendi yapıyor. Elinize sağlık çok güzel olmuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:

umurdaglar

Nanitik
Üye
Fluon üretebilirseniz çok makbule geçer. Gelişmeleri merakla bekliyorum.

Fluon dediğiniz karıncalar kaçmasın diye kullanıyor değil mi ? Karıncalar ile çok aram yok o yüzden soruyorum. Böyle bir açık varsa Türkiye'de seve seve analizini yaparız.
Sağ daki logo çok güzel olmuş eğer başka logo kullanmazsanız sağdakini kullanmanızı öneririm hem akılda kalıcı ve basit Akılda kalıcı olmasıda resmen kendi reklamını kendi yapıyor. Elinize sağlık çok güzel olmuş
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :) Sağda ki bizimde şuan hoşumuza giden yeni logolar çıktıkça buraya ekleyeceğim.

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Fluon dediğiniz karıncalar kaçmasın diye kullanıyor değil mi ? Karıncalar ile çok aram yok o yüzden soruyorum. Böyle bir açık varsa Türkiye'de seve seve analizini yaparız.
Karınca bariyeri olarak kullanılıyor. Türkiye'de üreten yok diye biliyorum, varsa da marka adı altında üretmiyor.

KarincaMeraklisi

Yumurta
Üye

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :) Sağda ki bizimde şuan hoşumuza giden yeni logolar çıktıkça buraya ekleyeceğim.
Flouon kaygan olduğu için karıncalar tırmanamasın diye kullanılan bir şeydir.

Yeni logoların gelmesini bekleyeceğim.

Adz94

Pupa
Üye

Evet, kaçmasın diye kullanılıyor. PTFE-30 olarak geçiyor, Türkiye'de bulunmuyor, yurt dışı fiyatları da malum, astarı yüzünden pahalıya geliyor. Üretebilirseniz gerçekten makbule geçecektir karıncacılar adına.

umurdaglar

Nanitik
Üye

KarincaMeraklisi

Yumurta
Üye

Bunu ben yaptım isterseniz kullanabilirsiniz bir şablon üzerinden olsada güzel oldu.

Bunu ben yaptım isterseniz kullanabilirsiniz bir şablon üzerinden olsada güzel oldu.
Sizce nasıl olmuş.

Ekli dosyalar

• Yellow and Red Aboriginal Design Instagram Post_20241019_231055_0000.png
    Yellow and Red Aboriginal Design Instagram Post_20241019_231055_0000.png
    69.6 KB · Görüntüleme: 26

Adz94

Pupa
Üye
Böyle ilgili olmanız beni çok mutlu ediyor çok teşekkürler. Sunumda yaptığınız logoyu da göstereceğim. :)
Benim kimyager olma hayali kuran yanımı tetiklediniz.😄 Asıl size çok teşekkür ederiz, hobiye katkı sağlamak için çaba gösterdiğiniz için.

KarincaMeraklisi

Yumurta
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 44747 Ekli dosyayı görüntüle 44748

Bir şey sormak istiyorum Türkiye'de ilk defa siz mi üreteceksiniz yoksa başka yerlerde üretiliyor mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

umurdaglar

Nanitik
Üye
Bir şey sormak istiyorum Türkiye'de ilk defa siz mi üreteceksiniz yoksa başka yerlerde üretiliyor mu?
Merhaba,

Başka üreten bir firma daha var fakat iyi veya kötü diye yorum yapamam.

Biz direkt dünyada ki en iyi diye bilinen markaları analize aldık ve şuan için üründe en az 10 adet madde olacak gibi duruyor.

rasen

Yumurta
Üye
hocam öncelikle hayırlı olsun diyelim. tasarımlarınızda ben de sağdakini beğendim baya çok orijinal olmuş bence. tahmini ne zaman piyasaya sümreyi düşünüyorsunuz acaba. tekrardan hayırlısı olsun.

umurdaglar

Nanitik
Üye
hocam öncelikle hayırlı olsun diyelim. tasarımlarınızda ben de sağdakini beğendim baya çok orijinal olmuş bence. tahmini ne zaman piyasaya sümreyi düşünüyorsunuz acaba. tekrardan hayırlısı olsun.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuan tüm formül hazırlandı bakanlıktan izin bekliyoruz olumlu dönüş yapıldığı an direk üretime geçip satışa sunacağız hayırlısıyla.

rasen

Yumurta
Üye
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuan tüm formül hazırlandı bakanlıktan izin bekliyoruz olumlu dönüş yapıldığı an direk üretime geçip satışa sunacağız hayırlısıyla.
Anladim. En yakin zamanda izin çıkar da denemek nasip olur umarım.