Evde elektrikli sinek öldüren bir alet var ve genellikle içine arılar ve kelebekler giriyor. Şuan köyde olduğum için canlı yem alamadım eve dönene kadar işçiler çıkar ise onları ölü kelebek ile besleyebilir miyim ? Yerler mi yada bı sorun olur mu ?
ben köyde olduğunuz için böceklerde ilaç olacağını düşünmüyorum bence bir problem olmaz .Evde elektrikli sinek öldüren bir alet var ve genellikle içine arılar ve kelebekler giriyor. Şuan köyde olduğum için canlı yem alamadım eve dönene kadar işçiler çıkar ise onları ölü kelebek ile besleyebilir miyim ? Yerler mi yada bı sorun olur mu ?
yinede başka birine daha sorun bence .Evde elektrikli sinek öldüren bir alet var ve genellikle içine arılar ve kelebekler giriyor. Şuan köyde olduğum için canlı yem alamadım eve dönene kadar işçiler çıkar ise onları ölü kelebek ile besleyebilir miyim ? Yerler mi yada bı sorun olur mu ?
Parazit ve ilaç olma olasılığı var. Köydeki tarlalar kesin ilaçlanıyordur. Çok uzun sürmeyecekse bir süre canlı yem olmadan dayanırlar.Evde elektrikli sinek öldüren bir alet var ve genellikle içine arılar ve kelebekler giriyor. Şuan köyde olduğum için canlı yem alamadım eve dönene kadar işçiler çıkar ise onları ölü kelebek ile besleyebilir miyim ? Yerler mi yada bı sorun olur mu ?
İlla ialçlı olmasına gerek yok parazit taşıyorsa ya? dışarıdan böcek önermiyorum kesinlikle ...ben köyde olduğunuz için böceklerde ilaç olacağını düşünmüyorum bence bir problem olmaz .