Fiyatına değicek bi setse sıkıntı olmaz ama forumdaki nerdeyse herkes kraliçeyi kendin yakalarsan formikaryumu felan kendin yaparsan daha eğlenceli olur diyorArkadaşlar merhaba yeni basliyorumda bı siteden direk hazır formikaryum ve malzemeleri alacam. Kraliçe karincayla 15-20 işçiyide setin içinde veriyorlar. Alsam bi sıkıntı olur mu?
10x10 yuva alttan nemlendirmeli 10x10 pleksi özel outworld Yapay bitki Dekor kum Yemlik Suluk 50 adet un kurdu Ufak cımbız Outworld küreği 16x100 tüp16x100 tüp tıpası1-Adet seçeceğiniz İşcili Koloni(1-30)işcili 1Adet yumurtalı başka tür kraliçe 250 TL demiş.Fiyatına değicek bi setse sıkıntı olmaz
İlla alıcam diyorsan bence değer internet üzerindeki çoğu sitede fiyatlar böyle ztn10x10 yuva alttan nemlendirmeli 10x10 pleksi özel outworld Yapay bitki Dekor kum Yemlik Suluk 50 adet un kurdu Ufak cımbız Outworld küreği 16x100 tüp16x100 tüp tıpası1-Adet seçeceğiniz İşcili Koloni(1-30)işcili 1Adet yumurtalı başka tür kraliçe 250 TL demiş.
Yardımcı olduğun için teşekkürler.İlla alıcam diyorsan bence değer internet üzerindeki çoğu sitede fiyatlar böyle ztn
Arkadaşlar merhaba yeni basliyorumda bı siteden direk hazır formikaryum ve malzemeleri alacam. Kraliçe karincayla 15-20 işçiyide setin içinde veriyorlar. Alsam bi sıkıntı olur mu?
Değmez hatta bayağı kazık. 10x10 plexi kap 5-10tl, suluk 10tl, 50 adet un kurdu 2.5tl, tüp 2tl, 30 işçili kolonininde max. ederi 30tl. 10+10+2.5+2+30=54.5tl Bu aralar böyle fırsatçılar çok arttı dikkat edin.10x10 yuva alttan nemlendirmeli 10x10 pleksi özel outworld Yapay bitki Dekor kum Yemlik Suluk 50 adet un kurdu Ufak cımbız Outworld küreği 16x100 tüp16x100 tüp tıpası1-Adet seçeceğiniz İşcili Koloni(1-30)işcili 1Adet yumurtalı başka tür kraliçe 250 TL demiş.
hocam kendin bulmanı tavsiye ederim ve dediğin setler gereksiz pahalı oluyor. tek tek bile alsan daha ucuz olur.Arkadaşlar merhaba yeni basliyorumda bı siteden direk hazır formikaryum ve malzemeleri alacam. Kraliçe karincayla 15-20 işçiyide setin içinde veriyorlar. Alsam bi sıkıntı olur mu?
Valla bende çok fazla istiyorum ama sabah erken işe gidip akşam geç geliyorum geldiğimde köpeğim var onunla vakit geçiriyorum sonrasında bana zaman kalmiyorBence yapabiliyorsan eğer kendin yap hem onları yaparken kafan da dağılır eğlenirsinde
Bende yeni başlayacağım ve herşeyi kendim yapmak istiyorum
Hocam valla uzun zamandır hobiye giriş yapmak istiyorum sonunda yapacam diye heyecanlandım galiba acemilik yapıp sipariş ettim😔Değmez hatta bayağı kazık. 10x10 plexi kap 5-10tl, suluk 10tl, 50 adet un kurdu 2.5tl, tüp 2tl, 30 işçili kolonininde max. ederi 30tl. 10+10+2.5+2+30=54.5tl Bu aralar böyle fırsatçılar çok arttı dikkat edin.
Valla bu seferlik hata yaptım zar zor kenara ayirdigim parayla almistimda ders oldu artık sağlık olsun.hocam kendin bulmanı tavsiye ederim ve dediğin setler gereksiz pahalı oluyor. tek tek bile alsan daha ucuz olur.
Bu 10x10 plexi kap hangi sitede 5-10tl benmi yanlış araştırıyorum acaba 100tl altı bulamıyorum link varsa atarmısın reisDeğmez hatta bayağı kazık. 10x10 plexi kap 5-10tl, suluk 10tl, 50 adet un kurdu 2.5tl, tüp 2tl, 30 işçili kolonininde max. ederi 30tl. 10+10+2.5+2+30=54.5tl Bu aralar böyle fırsatçılar çok arttı dikkat edin.
Bu 10x10 plexi kap hangi sitede 5-10tl benmi yanlış araştırıyorum acaba 100tl altı bulamıyorum link varsa atarmısın reis
dikkat et hocam bazıları fırsatçılık yapabiliyorlar.Valla bende çok fazla istiyorum ama sabah erken işe gidip akşam geç geliyorum geldiğimde köpeğim var onunla vakit geçiriyorum sonrasında bana zaman kalmiyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hocam valla uzun zamandır hobiye giriş yapmak istiyorum sonunda yapacam diye heyecanlandım galiba acemilik yapıp sipariş ettim😔
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Valla bu seferlik hata yaptım zar zor kenara ayirdigim parayla almistimda ders oldu artık sağlık olsun.
Fiyatına değicek bi setse sıkıntı olmaz ama forumdaki nerdeyse herkes kraliçeyi kendin yakalarsan formikaryumu felan kendin yaparsan daha eğlenceli olur diyor
Öyle valla piyasadaki herkez böyle, eywallah.dikkat et hocam bazıları fırsatçılık yapabiliyorlar.
Yanlış hatırlıyormuşum, karincam.com üzerinde 50tlye 16x11 outworld satılıyor, ki yine çok kazığa geliyor, o setin ederi yaklaşık 100tl oluyor, adam 250tl ye satıyor.Bu 10x10 plexi kap hangi sitede 5-10tl benmi yanlış araştırıyorum acaba 100tl altı bulamıyorum link varsa atarmısın reis
Bence hiç öyle düşünme brom 20-30 işçili Kolonileri herkes 120-150 arası satıyor işçisizleri bile 30-70 arası değişiyor ki 1 tanede yumurtalı kraliçe yolluyorlarmışValla bu seferlik hata yaptım zar zor kenara ayirdigim parayla almistimda ders oldu artık sağlık olsun.
Piyasayı bilmeyen acemilerde bunlardan alıyor...Bence hiç öyle düşünme brom 20-30 işçili Kolonileri herkes 120-150 arası satıyor işçisizleri bile 30-70 arası değişiyor
Uçuş dönemimde fiyatlar arkadaşın dediğine kadar düşer ama şuan böyle
TR de şuan stoğu olanlar bunlar acemiyim doğru ama en azından araştırıp yazıyorum 3-4 yıl öncesinin piyasasından bahsetmiyorumPiyasayı bilmeyen acemilerde bunlardan alıyor...
Eywallah kral içim rahatladi valla🙏Bence hiç öyle düşünme brom 20-30 işçili Kolonileri herkes 120-150 arası satıyor işçisizleri bile 30-70 arası değişiyor ki 1 tanede yumurtalı kraliçe yolluyorlarmış
Uçuş dönemimde fiyatlar arkadaşın dediğine kadar düşer ama şuan böyle
İşine karışmak gibi olmasın ama bence formicarium gibi önemli malzemeleri internetden alman daha mantıklı Elde yapılanlarda çok kaçak olabiliyor Özellikle Tetra gibi birkaç türden bulursan Elde yapılanlardan Kaçması Garanti gibi birşey Yine minik suluk falan gibi Malzemeleri kendin yapabilirsin Ama Özellikle Tüp , Transfer aracı ve Formicariumu Elde Yapman büyük hata olur bence .Bence yapabiliyorsan eğer kendin yap hem onları yaparken kafan da dağılır eğlenirsinde
Bende yeni başlayacağım ve herşeyi kendim yapmak istiyorum
İşine karışmak gibi olmasın ama bence formicarium gibi önemli malzemeleri internetden alman daha mantıklı Elde yapılanlarda çok kaçak olabiliyor Özellikle Tetra gibi birkaç türden bulursan Elde yapılanlardan Kaçması Garanti gibi birşey Yine minik suluk falan gibi Malzemeleri kendin yapabilirsin Ama Özellikle Tüp , Transfer aracı ve Formicariumu Elde Yapman büyük hata olur bence .