Yeni Ytong Formicariumum

Alpcim

Larva
Üye
IMG_20220522_194013.jpg
İki sorum var bu formicarium ile ilgili :
1-Nemlendirme bölmesinde yani en soldaki kapalı yerde kırık oluşmuştu ben de akvaryum silikonu ile yapıştırdım zararı olur mu?
2-Transfer deliği açmama gerek var mı yoksa test tüpünü coverından çıkartıp outworlde koysam karıncalar kendi geçer mi?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
1- Bir sorun teşkil etmez. Akvaryum camlarını da silikon ile yapıştırıyoruz?
2- İkisini de yapabilirsin bence bir şey olmaz. Ama transfer deliği açmak daha mantıklı sonra pamukla kapatırsın zaten

KaanBalil

Yumurta
Üye
bro inşallah cam koymamışsındır su ana kadar üstüne öncelikle o oydugun deilkleri düzletiştir güzelcene yoksa firar ederler kaçarlar kenarlardan bahsediyorum

EfeAkkurt-_-

Yumurta
Üye
Transfer deliği açmassan formicarium dolduğunda transfer için outworldü sökmen gerekecek. Aklında olsun

Poosedion

Yumurta
Üye
Formikaryumdan outworlde geçmesi için zaten delik gerekmiyor mu ? Her halukarda delik açmak zorunda

EfeAkkurt-_-

Yumurta
Üye
Formikaryumdan outworlde geçmesi için zaten delik gerekmiyor mu ? Her halukarda delik açmak zorunda
Normalde 2 delik kullanılır. Biri outword ile bağlanan delik. Biri transfer deliği. Tranfer deliği olmazsa karıncaların outworlden geçmesi lazım ya da outworldü soküp transfer edilmesi lazım

Alpcim

Larva
Üye
bro inşallah cam koymamışsındır su ana kadar üstüne öncelikle o oydugun deilkleri düzletiştir güzelcene yoksa firar ederler kaçarlar kenarlardan bahsediyorum
büyük tür bakıcam bi denedim gözle bile zor görülen delikler var sadece