Yeni tüpe geçmiyorlar

birkarincasever

Yumurta
Üye
Tüpleri kirlendigi için değiştirmek istediğim, 4 tane yaklaşık 10 işçili kolonim 8 saattir yeni tüplerine geçmiyor. geçmeleri için ne yapmalıyım? Bir de bu süre içinde tüp hiç hava almadı ne kadar süre havasizliga dayanabilirler acaba?

TahaDurden

Yumurta
Üye
Geçmesini istediğin yeri karanlık yapıp diğer tarafa ışık tutabilirsin belki işe yarar

AliShn58

Yumurta
Üye
Tüpleri kirlendigi için değiştirmek istediğim, 4 tane yaklaşık 10 işçili kolonim 8 saattir yeni tüplerine geçmiyor. geçmeleri için ne yapmalıyım? Bir de bu süre içinde tüp hiç hava almadı ne kadar süre havasizliga dayanabilirler acaba?
tüp hava almadı derken fotoğraf atar mısın

Anıl07

Yumurta
Üye
İki tüpü hiç hava almayacak şekilde bağladım birbirine
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arada hava deliği yok malesef
Dostum hava almazlarsa ölebilirler borular için T ler satıyor onlardan alıp bir ucuna pamuk tıkayıp diğerlerine de tüpleri bağlayarak kullanabilirsin veya iki tüpü bantla birbirine aralarınsa az boşluk olsun sonra iğneyle banta delik aç havasız olmaz

birkarincasever

Yumurta
Üye
Dostum hava almazlarsa ölebilirler borular için T ler satıyor onlardan alıp bir ucuna pamuk tıkayıp diğerlerine de tüpleri bağlayarak kullanabilirsin veya iki tüpü bantla birbirine aralarınsa az boşluk olsun sonra iğneyle banta delik aç havasız olmaz
Teşekkür ederim ikinci dediğini yaptım işe yaradı gibi

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Transferi güneş ışığını kullanarak yapın resimde gördüğünüz gibi geçecekleri yeri karanlık ve güneş ışığı almayan bir yerde diğerinide güneş ışığına koyarsanız çok kısa bir sürede geçerler

584A6A55-9E45-4A9B-997C-E98B02C4D205.jpeg