Yeni tüpe geçiremiyorum.

EnesB

Yumurta
Üye
En az 2 saatir bu şekilde duruyo obür tupe 3 defa geçmeye çalıstı fakat her seferinde korktu ve şimdide hiç kıpırdamıyor yanlış bir şey mi yapıyorum?

Ekli dosyalar

• 20240801_171005.jpg
    20240801_171005.jpg
    48.5 KB · Görüntüleme: 20

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Geçeceğini sanmıyorum, geçse bile baya uzun sürer kraliçeyi alıp diğer tüpe koyarsın yumurtalarıda dikkatlice diğer tüpe aktarırsın

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
En az 2 saatir bu şekilde duruyo obür tupe 3 defa geçmeye çalıstı fakat her seferinde korktu ve şimdide hiç kıpırdamıyor yanlış bir şey mi yapıyorum?
Merhaba, mevcut bulunduğu tüpte yumurta/larva/pupa ya da işçi var mı?

EnesB

Yumurta
Üye
Merhaba, mevcut bulunduğu tüpte yumurta/larva/pupa ya da işçi var mı?
Yumurtaları var elimle taşımaya çalıştım ama olmuyo yumurtalar çok küçük öyle bekliyo 1 gündür ama öbur tarafa gecmeye başladı

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Yumurtaları var elimle taşımaya çalıştım ama olmuyo yumurtalar çok küçük öyle bekliyo 1 gündür ama öbur tarafa gecmeye başladı
Yumurtaları ve kraliçeyi manuel transfer yapmanızı öneririm, elinizle yapmaya çalışırsanız yumurtalar zarar görecektir.

kralkarıncamert

Yumurta
Üye
Manuel transfer yapmalısın Bir kürdan al ucunu biraz ıslat yumurta yapışıyor sonra yeni tüpe yerleştir

EnesB

Yumurta
Üye
Bunu deniyeceğim
Bunu deniyeceğim
Sonunda basardım fakat 2 yumurtayı grçirirken başarısız oldum ama çoğunu geçirdim destekleriniz için teşekkürler
Manuel transfer yapmalısın Bir kürdan al ucunu biraz ıslat yumurta yapışıyor sonra yeni tüpe yerleştir
Sonunda basardım fakat 2 yumurtayı geçirirken başarısız oldum ama çoğunu geçirdim destekleriniz için teşekkürler

kralkarıncamert

Yumurta
Üye
Bunu deniyeceğim

Sonunda basardım fakat 2 yumurtayı grçirirken başarısız oldum ama çoğunu geçirdim destekleriniz için teşekkürler

Sonunda basardım fakat 2 yumurtayı geçirirken başarısız oldum ama çoğunu geçirdim destekleriniz için teşekkürler
Bende bazı yumurtlari ne yazık ki geçiremedim bu çok sorun olmuyor ama kraliçeyi bi 48 saat boyunca hiç elleme