Merhaba, mevcut bulunduğu tüpte yumurta/larva/pupa ya da işçi var mı?En az 2 saatir bu şekilde duruyo obür tupe 3 defa geçmeye çalıstı fakat her seferinde korktu ve şimdide hiç kıpırdamıyor yanlış bir şey mi yapıyorum?
Yumurtaları var elimle taşımaya çalıştım ama olmuyo yumurtalar çok küçük öyle bekliyo 1 gündür ama öbur tarafa gecmeye başladıMerhaba, mevcut bulunduğu tüpte yumurta/larva/pupa ya da işçi var mı?
Yumurtaları ve kraliçeyi manuel transfer yapmanızı öneririm, elinizle yapmaya çalışırsanız yumurtalar zarar görecektir.Yumurtaları var elimle taşımaya çalıştım ama olmuyo yumurtalar çok küçük öyle bekliyo 1 gündür ama öbur tarafa gecmeye başladı
Manuel transfer yapmalısın Bir kürdan al ucunu biraz ıslat yumurta yapışıyor sonra yeni tüpe yerleştirYumurtaları var elimle taşımaya çalıştım ama olmuyo yumurtalar çok küçük öyle bekliyo 1 gündür ama öbur tarafa gecmeye başladı
Sonunda basardım fakat 2 yumurtayı grçirirken başarısız oldum ama çoğunu geçirdim destekleriniz için teşekkürlerBunu deniyeceğim
Sonunda basardım fakat 2 yumurtayı geçirirken başarısız oldum ama çoğunu geçirdim destekleriniz için teşekkürlerManuel transfer yapmalısın Bir kürdan al ucunu biraz ıslat yumurta yapışıyor sonra yeni tüpe yerleştir
Bende bazı yumurtlari ne yazık ki geçiremedim bu çok sorun olmuyor ama kraliçeyi bi 48 saat boyunca hiç ellemeBunu deniyeceğim
Sonunda basardım fakat 2 yumurtayı grçirirken başarısız oldum ama çoğunu geçirdim destekleriniz için teşekkürler
Sonunda basardım fakat 2 yumurtayı geçirirken başarısız oldum ama çoğunu geçirdim destekleriniz için teşekkürler