Yeni tasarım formikaryum yabancı bir kaynakta gördüm ve biraz değişiklik yaptım amaca yönelik kullanışlı bir tasarım oldu bence 1 tüp 2 tüp 3 tüp olarak kullanılabilir.
Yeni tasarım formikaryum yabancı bir kaynakta gördüm ve biraz değişiklik yaptım amaca yönelik kullanışlı bir tasarım oldu bence 1 tüp 2 tüp 3 tüp olarak kullanılabilir.
Açıkçası ben beğendim. Gayet güzel, minimalist. Tüpte bakmanın bi tık ötesi gibi. Ama beslenme alanının üç tüplük koloni için küçük olduğuna katılıyorum. Belki uzunluğu biraz daha artırılabilir. Ama gayet kullanışlı gözüküyor, satılsa almayı düşünürdüm, elinize sağlık 👍🏻Yeni tasarım formikaryum yabancı bir kaynakta gördüm ve biraz değişiklik yaptım amaca yönelik kullanışlı bir tasarım oldu bence 1 tüp 2 tüp 3 tüp olarak kullanılabilir.
beslenme alanı daha büyük olmalıYeni tasarım formikaryum yabancı bir kaynakta gördüm ve biraz değişiklik yaptım amaca yönelik kullanışlı bir tasarım oldu bence 1 tüp 2 tüp 3 tüp olarak kullanılabilir.
Bir şeyi merak ettim. Tüpleri oturttuğumuz zaman boşluk kalma ihtimali yok mu karıncaların girip çıkacağı delikle tüpün ucu arasında? Sanki kısa bir silikon hortum koymak iyi olabilir.Yeni tasarım formikaryum yabancı bir kaynakta gördüm ve biraz değişiklik yaptım amaca yönelik kullanışlı bir tasarım oldu bence 1 tüp 2 tüp 3 tüp olarak kullanılabilir.
tasarımları buraya yüklersen baskılarını alıp test etmek isterimYeni tasarım formikaryum yabancı bir kaynakta gördüm ve biraz değişiklik yaptım amaca yönelik kullanışlı bir tasarım oldu bence 1 tüp 2 tüp 3 tüp olarak kullanılabilir.
evet küçük ama makine kapasitesi bu kadarBeslenme alanı bir tık daha büyük yapılabilir bence. 1 tüp için yeterli olabilir fakat 3 tüp kullanılmaya başlandığında küçük gelebilir. Ayrıca beslenme alanına şekerli su vb şeyler için yer yapılabilir.
eklerim tabiKompakt bir tasarım gibi görünüyor. Baskı aldığınız da basılmış örneklerinde resimlerini ekleyebilir misiniz.
evet bende çok beğendim tüpte değilmiş gibi bir havası varAçıkçası ben beğendim. Gayet güzel, minimalist. Tüpte bakmanın bi tık ötesi gibi. Ama beslenme alanının üç tüplük koloni için küçük olduğuna katılıyorum. Belki uzunluğu biraz daha artırılabilir. Ama gayet kullanışlı gözüküyor, satılsa almayı düşünürdüm, elinize sağlık 👍🏻
makinemin kapasitesi bu kadar bu tasarım 160mm lık tüp için 100luk tüpte daha fazla bir alan oluyor onu da yükleyeceğimbeslenme alanı daha büyük olmalı
sıkı oturması özenle çalıştım takıyorum sıkıca duruyor boşlukta yok gayet güzel olduBir şeyi merak ettim. Tüpleri oturttuğumuz zaman boşluk kalma ihtimali yok mu karıncaların girip çıkacağı delikle tüpün ucu arasında? Sanki kısa bir silikon hortum koymak iyi olabilir.
revizeler oluyor son halini yüklerim baskıya hazır şekildetasarımları buraya yüklersen baskılarını alıp test etmek isterim
test tüplerinin takılıp çıkartılması ile ilgili ürüne ait bir videoBir şeyi merak ettim. Tüpleri oturttuğumuz zaman boşluk kalma ihtimali yok mu karıncaların girip çıkacağı delikle tüpün ucu arasında? Sanki kısa bir silikon hortum koymak iyi olabilir.
sıkı bir şekilde takılıyor yaklaşık 4. baskıda tamamlandı tasarım gönül rahatlığı ile baskı alabilirsiniz paylaştığım tasarım 16x100mm test tüpleri için 16x160 olanı yakın zamanda inşallahtest tüplerinin takılıp çıkartılması ile ilgili ürüne ait bir video
bağlana bilir çıkış yeri hazırAslında ince boruyla bide outworld bağlansa daha büyük beslenme alanı biraz minnak kalmış.
Anladım teşekkür ederimbağlana bilir çıkış yeri hazır