Yeni merak yeni hobi.

Ömer50

Larva
Üye
Merhabalar, ben son 1-2 aydır karıncalara fazlaca ilgi duyan bilgiye fazlaca ihtiyacı olan bu hobiyi çok merak eden bı akvaristim, nereden ve nasi alisveris yapmalıyım, neler almaliyim başlangıç olarak önereceğiniz kolonileri merak ediyorum şimdiden teşekkürler iyi hobiler.

Nazmiefe

Pupa
Üye
Öncellikle aramıza hoş geldin. Koloni almanı tavsiye etmem kendin bulup kendin kurman daha zevkli eğer alıcam diyiyorsan messorla başlaya bilirsin. Beslemesi en kolay tür messor ve tetramorium (tohumla beslene bildikleri için onun dışında stresliler.) Bunlardan önce tüp teğmin etmen lazım bunun için etrafındaki medikalcilerden veya kırtasiyelerden alabilirsin en azından bak ben bulamamıştım. Onun dışında bazı siteler var antstor karıncam.com gibi oralardan alabilirsin.

Kadircıkla

Larva
Üye
Merhabalar, ben son 1-2 aydır karıncalara fazlaca ilgi duyan bilgiye fazlaca ihtiyacı olan bu hobiyi çok merak eden bı akvaristim, nereden ve nasi alisveris yapmalıyım, neler almaliyim başlangıç olarak önereceğiniz kolonileri merak ediyorum şimdiden teşekkürler iyi hobiler.
Aramıza hoşgeldin dostum. Kısa ve net bir tavsiye vereceğim. " Karınca çiftliğim videolarının hepsinin izle " başlamak için gerekli bilgiye sahip olucaksın