YENİ KRALİÇE

Metinamayeni

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba bugün yeni bir tetramorium kraliçesi buldum gayet sıcak ortamda test tüpünde ve tüpün dışında cover var fakat baktığım zaman sürekli kraliçe dış pamuğun üzerinde duruyor hiç su tarafa gitmiyor,nedenini bilen varsa söyleyebilirmi ?
bir şeyi yanlış yaptım diye korkuyorum ama herşey doğru kanalda nasıl anlatılıyorsa herşeyi öyle hazırladım.
LÜTFEN YARDIM EDİN.

Nazmiefe

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba bugün yeni bir tetramorium kraliçesi buldum gayet sıcak ortamda test tüpünde ve tüpün dışında cover var fakat baktığım zaman sürekli kraliçe dış pamuğun üzerinde duruyor hiç su tarafa gitmiyor,nedenini bilen varsa söyleyebilirmi ?
bir şeyi yanlış yaptım diye korkuyorum ama herşey doğru kanalda nasıl anlatılıyorsa herşeyi öyle hazırladım.
LÜTFEN YARDIM EDİN.
Çok rahatsız ettiğin için olabilir. Kraliçenin öyle yapma durumu da çok normal alışması lazım alanına. 3 gün bakmayın.

efekan

Yumurta
Üye
LÜTFEN YARDIM EDİN.
Bir süre rahatsız etmeyin. Strese girdiği zaman öyle yapar. Endişelenmeyin ve 2 ile 5 gün gibi bir süre bakmayın zaten rahatsız etmediğiniz de bu süre içerisinde yumurtlar.