Yeni kopan ön sağ bacak?!!!

Antquenn

Larva
Üye
Screenshot_20220705_131146_com.whatsapp.jpgmerhabalar öncelikle bu benim bulduğum bir kraliçe değil bir arkadaşımın. Bana forumda sormamı istedi. Bu gün kraliçesine baktığında hareket etmediğini söyledi. Türü fedüle ( ateş karıncası) kraliçeyi çıkarıp üstğne baktığında ağzı ve her yeri pamuk içinde olduğu için karıncayı suya sokmuş ve bir güzel yıkamış. Şimdi ise ön sağ bacağı kopmuş ve arka bacaklarını hareket ettiremiyormuş. Hayatta kalırmı. Daha 2 günlük yumurtaları var

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Öncelikle fedüle değil Pheidole ve Pheidole cinsi ateş karıncası değildir. Bilgi karmaşası olmasın. Kraliçeyi suyun içerisine sokup yıkamayı nereden duydu da nasıl bir kafayla yaptı bilmiyorum, çok yanlış bir müdahale. Ayağını geçtim hayatta kalması bile zor.

ömerr

Nanitik
Üye
Öncelikle fedüle değil Pheidole ve Pheidole cinsi ateş karıncası değildir. Bilgi karmaşası olmasın. Kraliçeyi suyun içerisine sokup yıkamayı nereden duydu da nasıl bir kafayla yaptı bilmiyorum, çok yanlış bir müdahale. Ayağını geçtim hayatta kalması bile zor.
Hocam bu kraliçenin türü pallidula olamaz değil mi

Antquenn

Larva
Üye
Haklısınız bana fedüle dediğinden mütevellit buraya yazdım. Dediklerinizi ileticeğim. Teşekkür ederim.

Bulut_Mercan

Asker
Yardımsever
İlklerden
Üye
kraliçeyi çıkarıp üstğne baktığında ağzı ve her yeri pamuk içinde olduğu için karıncayı suya sokmuş ve bir güzel yıkamış.
Sadece suyla olmaz. Önce çamaşır suyunda 1 saat bekletecek sonra cifleyip güzelcene yıkayacak sonra da hamama götürüp keseletecek sonra da kurutma makinesine atıp kısa programda kurutacak. Şaka bir yana arkadaşınız 3 yaşında falan mı? Karıncayı suya sokup yıkamak nedir yaw. İlk kez böyle bir şey duydum sadece 30 saniye düşünse pamuğu cımbızla almayı akıl edebilirdi. Fazla yaşamaz o kraliçe. Bile bile boğarak öldürmüş hayvanı. Neyse geçmiş olsun diyelim.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Antenleri de mi kopuk ?