kraliçe olmazlar prens prenses olarak doğup çiftleşip kraliçe olurlarKraliçe olmadan ölürler çok fazla yaşamadan ve başka koloniler e dokunmamalısın
kolonide kraliçe bulunmazsa ölürler demek istemiş 😐kraliçe olmazlar prens prenses olarak doğup çiftleşip kraliçe olurlar
Yanlış anladın galiba kraliçe olmadan yani koloninin içinde kraliçe olandan demek istedimkraliçe olmazlar prens prenses olarak doğup çiftleşip kraliçe olurlar
Knk hangi konuyu konuşuyorsunuz /
Sorunun cevabı( olmaz) /kraliçe bulman gerekli diyip bitircen
Buda benim tarzım bi sorunmu var dostum.Yazmak zorunda değilsin bak geç triplere girme kendi kendine.herkez sorunun cevabını biliyor tek problem bir arkadaş araştırmak yerine sorular üzerinden ilerliyor günün birinde biri yanlış bişey söyleyecek onu bekliyoruz hepbirlikte
Bu konular defalarca konuşuldu forumda her soru için yeni konu açmaktan ise önce araştırmanız gerekli çünkü çok fazla gereksiz konu kalabalığı oluyor düşünsenize binlerce kişi aynı soru için konu açıyor bu sefer diğer sorunlar cevap bulamazAynen
Buda benim tarzım bi sorunmu var dostum.Yazmak zorunda değilsin bak geç triplere girme kendi kendine.
İyi geceler iyi hobilerEvet çok haklısınız.Dikkat ederim.İyi geceler.
İyi geceler dilerim öncelikle karıncalar hakkında biraz bilgim var bana yardım etme şansınız varmıBende de campotonus var isterseniz bende onu kargo ile gönderebilirim