Yeni Koloni

ilhanZYBK

Larva
Üye
Bahçedeki yuvadan 10-15 tane karınca alsam büyük ihtimal işci karincalar olur çoğu.Kendi kolonilerini oluşturabilirlermi.Tabi gerekli olan ihtiyaçlarınıda karşılıycam.

Bulut_Mercan

Asker
Yardımsever
İlklerden
Üye
Hayır. Kraliçe bulmalısın. Daha fazla araştırma yapmanı öneririm en temel bilgileri bile edinmemişsin. Bu bilgi seviyesinde hobiye başlamaya çalışman sadece karıncalara eziyet olur.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Ben bu soruyu bilmiyorum araştırmadım hiç profesyoneller cevaplasın bilgim yetersiz :/

Krnc

Yumurta
Üye
Knk hangi konuyu konuşuyorsunuz /
Sorunun cevabı( olmaz) /kraliçe bulman gerekli diyip bitircen

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Knk hangi konuyu konuşuyorsunuz /
Sorunun cevabı( olmaz) /kraliçe bulman gerekli diyip bitircen

herkez sorunun cevabını biliyor tek problem bir arkadaş araştırmak yerine sorular üzerinden ilerliyor günün birinde biri yanlış bişey söyleyecek onu bekliyoruz hepbirlikte

ilhanZYBK

Larva
Üye
Aynen
herkez sorunun cevabını biliyor tek problem bir arkadaş araştırmak yerine sorular üzerinden ilerliyor günün birinde biri yanlış bişey söyleyecek onu bekliyoruz hepbirlikte
Buda benim tarzım bi sorunmu var dostum.Yazmak zorunda değilsin bak geç triplere girme kendi kendine.

Adoganf

Yumurta
Üye
Aynen

Buda benim tarzım bi sorunmu var dostum.Yazmak zorunda değilsin bak geç triplere girme kendi kendine.
Bu konular defalarca konuşuldu forumda her soru için yeni konu açmaktan ise önce araştırmanız gerekli çünkü çok fazla gereksiz konu kalabalığı oluyor düşünsenize binlerce kişi aynı soru için konu açıyor bu sefer diğer sorunlar cevap bulamaz

Enver

Yumurta
Üye
Kargo karşılığında bir koloni hediye edebilirim biraz ufak ama iş gerçeğini düşünüyorum cinsi ise messor

Adoganf

Yumurta
Üye
Bende de campotonus var isterseniz bende onu kargo ile gönderebilirim