Yeni karıncam

Kiviant

Yumurta
Üye
Yağmurda ölmek üzere olan bir kraliçe buldum 2 bacağı kırık kanatları hala var ben bu işlerde yeniyim döllendiğini nasılsın anlarım?

Moderatör tarafında düzenlendi:

eyup710

Pupa
Üye
İlk işçi çıkana kadar pek birşey söylenemez. Moralinizi bozmak istemem ama fazla yaşayacağını sanmıyorum.😢

yağızalp

Nanitik
Üye
İlk işçi çıkana kadar pek birşey söylenemez. Moralinizi bozmak istemem ama fazla yaşayacağını sanmıyorum.😢
Hocam, arkadaşımla birlikte bulduk. Ölecek gibiydi başta, 5-10 dk yaşar dedim ama ölmedi. Çok hareketli, şekerli su falan da içti. Ölecek gibi değil ama döllenmemiş olma ihtimali de var.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kiviant

Yumurta
Üye
Cevap için teşekkürler.İlk önce çok ıslaktı biraz kuruduktan sonra etrafta gezinmeye başladı.Eve getirdikten sonra şekerli su verdim uzun bir süre boyunca içti hala kanatları var eğerki kanatlarını dökmez ise güneşli bir havada uçması için bırakacağım.

eyup710

Pupa
Üye
Gözlemlediğim kadarı ile messorlar Kaya altlarını çok seviyorlar. Uçuş olmuşsa,taş altlarında yüksek ihtimal ile kraliçe bulursunuz.