Yeni icadım!

• Konbuyu başlatan Üye silindi 2850
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 2850

Bu gün kendi kendime düşünürken sınırsız nemlenditme kaynağı olan bir test tüpü yapmayı düşündüm ve bu basit aparatı yaptım. 60'lık enjektörün siyah lastiğini çıkardım ve en dibine soktum enjektörün ucuna iğnesini ters bir şekilde taktım ve siyah lastığın arkasına da bir avuç büyüklüğünde bir pamuk bastım bu sayede iğnenin ucu pamuğun içinde olacak içeride ki su bitse de küçük bir enjektör ile pamuğu yeniden namlendirebileceksiniz. Belki saçma gelebilir ama kızmayın sadece tatlı bir dil ile eleştirirseniz multu olurum. :)

Ekli dosyalar

• 20220307_140414.jpg
    20220307_140414.jpg
    10.1 KB · Görüntüleme: 107

Zafer Murat

Replete
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Selam, 8 ay önce ben de denemiştim bunu :D. Ama malesef işe yaramıyor. Orada hava aldığından dolayı su direk pamuktan geçip koloniye gidiyor. Neredeyse kolonimi kaybediyordum. Malesef kullanmanızı kesinlikle önermiyorum

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 2850

Selam, hobiye ilk başladığımda 8 ay önce ben de denemiştim bunu :D. Ama malesef işe yaramıyor. Orada hava aldığından dolayı su direk pamuktan geçip koloniye gidiyor. Neredeyse kolonimi kaybediyordum. Malesef kullanmanızı kesinlikle önermiyorum
Anladım teşekkürler hocam 🙂

AXAS

Yumurta
Üye
İçine su ve ikinci pamuğu koyduğunda karıncaya yer kalmayacak.
Dibine pamuk koymasan da iğne ince olduğu için su kaçırmayacaktır. Su kaçağı olursa da iğnenin plastik ucuna pamuk takarsın.
Pamuğu çıkardığında su ve karınca için daha fazla alan elde debilirsin.

Son düzenleme: