Yeni geldim!

Ahmet_61

Yumurta
Üye
Merhaba benim adım Ahmet. 13 yaşındayım Samsun'da oturuyorum. Karıncalara çok meraklıyım 2-3 yıldır karıncalarla haşır neşirim belgesellerini izlerim. Ayrıca termit ve arılara da meraklıyım. Şuan bir kolonim yok fakat yaz olunca arayacağım. En büyük hayallerimden biri Amerika kıtasındaki Yaprak kesen karıncaları görebilmek, besleyebilmek. 👋

Moderatör tarafında düzenlendi:

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Merhaba Ahmet, karıncalara bakmak kadar en az onları araştırmanın da çok eğlenceli olduğunu biliyor muydun? Belgeseller ilgini çektiğine göre zaten biliyorsun. İlk kraliçeni bulman için havaların ısınmasına biraz var. Bu sürede kolonine en efektif şekilde bakabileceğin rehberler, bilgiler edinmek için forumu altüst etmeyi unutma. Forumun bir soru sorma aracından çok araştırma yeri olduğunu unutma.
Sevgiler.

Son düzenleme:

CreativeHuman

Yumurta
Üye
Merhaba benim adım Ahmet. 13 yaşındayım Samsunda oturuyorum. Karıncalara çok
Meraklıyım 2-3 yıldır karıncalarla haşır neşirim belgesellerini izlerim .Ayrıca termit ve arılara da meraklıyım. Şuan bir kolonim yok fakat yaz olunca arayacağım. En büyük hayallerimden
Biri Amerika kıtasındaki Yaprak kesen karıncaları görebilmek,besleyebilmek. 👋
Hoşgeldin dostum!

Umarım iyi bir koloniye sahip olursun. İlk kraliçeni Mart sonlarında aramaya başlayabilirsin Karadeniz'de olduğun için Mayıs sonlarına doğru da sarkabilir ama genelde Mart ve Haziran arası şehirlerde, kaldırım kenarlarında, patika yollarda daha çok uçuşlar oluyor.

İyi hobiler forumda gezinmeyi unutma.