Yeni E-Ticaret Siteme Nasıl Müşteri Çekerim?

TheSavitar18

Yumurta
Üye
Dediğim gibi, bu konuyu reklam amacıyla açmadım. Zaten herhangi bir link de paylaşmadım. Ancak merak ettiğim şu: Bu müşteri kitlesini nereden çekebilirim ya da kendimi nasıl daha geniş kitlelere tanıtabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Öneriler ve tavsiyelerde bulunulabilir ancak reklam ve ticari amaç içeren mesajlar yayımlamak kesinlikle yasaktır.

emre9293

Majör
Üye
Dediğim gibi, bu konuyu reklam amacıyla açmadım. Zaten herhangi bir link de paylaşmadım. Ancak merak ettiğim şu: Bu müşteri kitlesini nereden çekebilirim ya da kendimi nasıl daha geniş kitlelere tanıtabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.
Bence sosyal medya kanalı açabilirsiniz.

Evisaer

Pupa
Üye
Geniş kitlelere tanıtmanın en büyük püf noktası bence kaliteli ürünler satmak ve bunun garantisini iyi yapmak. Güven kazanmak önemli bir şey. Burada ki herkesin en büyük derdi benim gördüğüm kadarıyla güvenilir olup olmaması. Güvenilir olsa kesin alacak insanlar acaba diye erteliyorlar. Bunları kazanmak için gerçekten ilk başta biraz güzel ürünleri tanıtım amaçlı güzel bir fiyata satmalısınız. Zaten insanlar memnun kalırsa birbirlerine önermeye başlarlar. Benim önerilerim bunlar umarım yararlı olmuştur.